ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Blush LUXE RABBIT 2 purple

Vibrátor Blush LUXE RABBIT 2 purple

Vodeodolný vibrátor Blush LUXE RABBIT 2 vo fialovom prevedení so 7 stupňami vibrácií stimulátora klitorisu a rotujúcimi guličkami.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Zoznámte sa s naším Blush LUXE RABBIT 2 vibrátorom vo fialovej farbe. Poháňaný je dvomi výkonnými tichými motormi s možnosťou 7 programov vibrácií samotného vibrátora aj stimulátora klitorisu, ktorý imituje králičie uši. Rebrované telo s trojotáčkovým rotačným hriadeľom vás svojím pohybom privedie do Orgasmické blaženosti. 5 radov pohybujúcich sa guľôčok je pripravených pre príjemnú zábavu. Vyrobený je z TPE materiálu, ktorý je mäkký a bez ftalátov. Rabbit je vodeodolný, preto vám umožňí vziať si zábavu trebárs aj do sprchy! Ovládanie nájdete v spodnej časti - tlačidlom "power" ho spustíte aj vypnete, "+ a -" je určené na ovládanie intenzity rotačnej hriadeľe. Spodné tlačidlo - kosoštvorec slúži na reguláciu stimulátora.
K lubrikácii odporúčame používať lubrikačné gély na vodnej báze. Pred a po každom použití vibrátor očistite špeciálnym prostriedkom určeným na údržbu erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Blush LUXE RABBIT 2 purple:

  • vzrušujúce kombinácie vibrátora a stimulátora klitorisu
  • 5 radov rotujúcich perličiek, 7 stupňov vibrácií a pulzovanie dráždidla
  • hypoalergénny TPE materiál
  • vodeodolné prevedenie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová, transparentná
Materiál: TPE materiál
Rozmery: celková dĺžka 27 cm, použiteľná dĺžka 11 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka stimulátora klitorisu 8,5 cm, priemer 3,3 cm
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: áno
Pohon: 4 x AAA batérie
Lubrikačné: gély na vodnej báze
Parametre