ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor California Exotic menage á Moi dúhový

Vibrátor California Exotic menage á Moi dúhový

Hravý vibrátor Ménage á Moi v dúhovej farbe z hebkého jemného silikónu. Má dva motory s 10 silnými vibračnými rytmami a ponúka stimuláciu bodu G a klitorisu.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vychutnajte si v posteli dokonalú exotiku a potešte svoje telo fantastickými vzrušujúcimi momentami plnými vášne. S králičím vibrátorom Ménage á Moi od značky California Exotic sa rozhodne nudiť nebudete. Je vyrobený v hravom farebnom dizajne z ultra hebkého a hladkého silikónu, ktorý je zdravotne nezávadný pre ľudskú pokožku. Má zahnuté rameno s decentne rozšírenou špičkou, aby presne a ľahko našiel váš najcitlivejší bod G. Masáž tejto erotogénnej zóny je pre mnoho žien tým najintenzívnejším zážitkom rozkoše. Keď sa k tomu pripojí dráždenie klitorisu, potom celkom iste dosiahnete veľmi rýchly a nespútaný vrchol. Flexibilné rameno vibrátora vrátane stimulátora sa perfektne prispôsobí, aby boli vaše pocity maximálne komfortné. Dostatočne dlhá rukoväť s dvoma ovládacími tlačidlami poskytne pohodlnú manipuláciu. Radosť vám urobí svojimi dvoma extrémne výkonnými motormi pracujúcimi súčasne, ktoré vám ponúknu 10 silných vibračných a pulzačných režimov. Tie vás na ceste raja odprevadia k vytúženému vyvrcholeniu. Funkcia pamäte naviaže presne tam, kde ste minule skončila, takže nemusíte svoj obľúbený program dlho hľadať. Vyskúšajte ho v spojení s teplou vodou v sprche, pretože je odolný proti striekajúcej vode a pokiaľ mu dôjde energia, ľahko mu ju doplníte pomocou priloženého USB kábla.
Vydajte sa na dobrodružnú výpravu a oddajte sa tej najzmyselnejšej túžbe po búrlivom uspokojení.

Jednoduché ovládanie vás neprekvapí. Podržte vrchné tlačidlo power po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy a spustí svoju prvú vibráciu. Následnými krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom vlnky meníte jednotlivé režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor California Exotic Ménage á Moi:

  • neobvyklý hravý dizajn elegantnej erotickej pomôcky
  • kvalitný zamatovo hebký silikón, hodvábny na dotyk
  • flexibilné rameno aj stimulátor klitorisu sa perfektne prispôsobia
  • dva výkonné motory doprajú 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • dostatočne dlhá rukoväť ponúkne pohodlnú manipuláciu
  • funkcia pamäte nadviaže na predchádzajúci zvolený program
  • vodeodolný pre mokré radovánky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjací pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: dúhová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20,5 cm, použiteľná dĺžka 10,7 cm, priemer 3,4 cm, dĺžka stimulátora 4,5 cm, priemer stimulátora 2,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre