ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys THE CANDY SHOP PEACH PARTY ružový

Vibrátor Dream Toys THE CANDY SHOP PEACH PARTY ružový

Fascinujúci vibrátor Dream Toys The CANDY SHOP PEACH PARTY z hebkého silikónu s flexibilným telom a stimulačnými drážkami. Má 10 silných vibračných rytmov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milujete väčšie vibrátory, ale nemáte v obľube ten pocit tuhosti a zlej manipulácie? Potom sa rozmaznajte týmto vibrátorom Dream Toys The CANDY SHOP PEACH PARTY a vydajte sa na spanilú jazdu plnú dobrodružstiev. Tento krásavec v unikátnom dizajne a v pastelovo ružovej farbe bude ideálnym spoločníkom, ktorý vás vtiahne do deja a zamotá vám hlavu. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu tak príjemného na dotyk, že sa ním budete chcieť hladiť bez prerušenia neustále a na každom centimetri vášho tela. Avšak len jedno miesto je jeho najobľúbenejšie a dokáže vám to s úplnou nežnosťou. Má úzku špičku, ktorá sa dobre vkladá, na ktorej je decentne rozšírený, aby s precíznosťou našiel bod G a v stredu sa zasa zužuje pre výnimočné pocity rozkoše. Jeho ergonomicky zahnuté telo je mäkké a flexibilné, aby sa skvele prispôsobil vašim potrebám a vy ste si mohla vychutnať tlak na rôznych miestach, ktoré máte rada. Ovládacie tlačidlá sú ľahko hmatateľné a preto sa tento fešák veľmi pohodlne používa.
Aby spríjemnil vaše milostné okamihy, disponuje extrémne výkonným a napriek tomu tichým motorom, ktorý nevyruší vaše chvíľky vášne a rozvlní vaše telo v rytme túžby. Vyberať môžete z fantastických 10 vibračných a pulzačných režimov, ktoré nikdy neomrzia. Uvoľnite sa a objavte svet v dokonalej dimenzii vedúcej k neodolateľným orgazmom. Podporuje tiež mokré radovánky v sprche či vo vani, pretože je plne vodotesný podľa IPX7. V momente, keď mu dôjde energia nemusíte zúfať. Dobijete mu batériu pomocou priloženého USB kábla.
Nemáte na večer žiadny program? Tento šikula sa o neho postará s maximálnou starostlivosťou. Oddajte sa jeho službám a v okamihu vám vyčarí úsmev na perách.

Jednoduché ovládanie vás poteší. Podržaním prostredného tlačidla power na 3 sekundy zapnete prvý vibračný režim. Krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla so symbolom šípky meníte jednotlivé rytmy a krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom šípky sa posuniete o úroveň späť. Opätovným podržaním tlačidla power na 3 sekundy vibrátor vypnete.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys The CANDY SHOP PEACH PARTY:

  • elegantná erotická pomôcka pre dokonalé dráždenie vašej fantázie
  • vyrobený zo zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality
  • stimulačná textúra na povrchu poteší každým pohybom
  • ergonomicky zahnuté flexibilné ohybné telo sa skvele prispôsobí
  • úzka špička uľahčujúca penetráciu so zosilnenou časťou pre masáž bodu G
  • výkonný motor s tichým chodom ponúkne 10 vibračných a pulzačných rytmov
  • perfektná manipulácia a ľahko hmatateľné tlačidlá
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 23 cm, použiteľná dĺžka 17,5 cm, priemer 3,7 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
23,00 cm
Použiteľná dĺžka:
17,50 cm
Priemer:
3,70 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 23 cm, použiteľná dĺžka 17,5 cm, priemer 3,7 cm