Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor Dream Toys CHEEKY LOVE SMOOTH ANAL VIBE black

Vibrátor Dream Toys CHEEKY LOVE SMOOTH ANAL VIBE black

Análny vibrátor Dream Toys CHEEKY LOVE SMOOTH ANAL VIBE s 9 vibračnými režimami z hebkého silikónu. Dlhé flexibilné pútko možné použiť ako erekčný krúžok.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Oddávate sa vzrušujúcim análnym hrám a chcete ich pozdvihnúť na trochu vyššiu úroveň? Pozvite do svojho sveta tento úžasný vibrátor Dream Toys CHEEKY LOVE SMOOTH ANAL VIBE a otvorte bránu k vášnivým intímnym momentom. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý vaše partie pohladí s neuveriteľnou nežnosťou. Štíhly vibrátor sexy čiernej farby má úzku zaoblenou špičku s mierne rozšíreným koreňom zakončený guličkou a pevné ergonomicky tvarované telo s decentnými stimulačnými drážkami na povrchu. Každučkým pohybom tak získate výbušné pocity rozkoše. Je vhodný pre ženy, ale aj pre mužov. Jeho flexibilné dlhé mäkké pútko je zakončené roztiahnuteľným očkom, ktoré je možné využiť ako k bezpečnej manipulácii, tak ako erekčný krúžok na penis, ktorý ľahko priškrtí vašu pýchu a tým predĺži erekciu a oddiali ejakulácii pre ešte zmyselnejšie chvíle. Silný a diskrétny motor ponúkne 9 vibračných a pulzačných režimov, ktoré sa ovládajú tlačidlom na konci vibrátora. Bavte sa s ním aj v sprche alebo vo vani, pretože je vodotesný podľa IPX7 a v spojení s teplou vodou môžu byť vaše prežitky ešte intenzívnejšie. Energiu mu doplníte pohodlne priloženým USB káblom za necelú hodinu a pol a potom vám poslúži plné dve hodiny.
Ochutnajte mimoriadné análne hry s týmto výkonným sympaťákom, ktorý vás nesklame a poskytne vám luxusnú análnu zábavu.

Jednoduché ovládanie si ihneď obľúbite. Podržte tlačidlo power počas 2 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy a spustí prvú vibráciu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys CHEEKY LOVE SMOOTH ANAL VIBE black:

  • elegantný a tenký vibrátor pre análne hry
  • vhodný pre ňu aj pre neho
  • mäkké ergonomicky tvarované telo so stimulačnými drážkami na povrchu
  • kvalitný extrémne jemný zamatovo hebký silikón
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • 9 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • manipulačné pútko možné využiť ako erekčný krúžok pre penis
  • vodotesný podľa IPX7 pre mokré hry
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 25 cm, dĺžka vibrátora 12,5 cm, použiteľná dĺžka 9,5 cm, priemer 2,6 cm, dĺžka pútka 12 cm, priemer očka pútka roztiahnuteľný od 2,6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
25,00 cm
Použiteľná dĺžka:
9,50 cm
Priemer:
2,60 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 25 cm, dĺžka vibrátora 12,5 cm, použiteľná dĺžka 9,5 cm, priemer 2,6 cm, dĺžka pútka 12 cm, priemer očka pútka roztiahnuteľný od 2,6 cm