ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES CASTALIA purple

Vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES CASTALIA purple

Silikónový vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES CASTALIA v temnej fialovej farbe s funkciou ohrevu, s 12 rôznymi vibračnými funkciami.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ak sa radi hráte sami so sebou a vibrujúci spoločník vám nie je cudzí, máme pre vás exkluzívny kúsok do zbierky. Vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES CASTALIA sa skvele a spoľahlivo postará o všetky erotogénne zóny ženy a dovedie vás až na samý vrchol vzrušenia. Tento elegantný šikula má dve ramená ako pre stimuláciu vnútornú s extra stimuláciou bodu G, tak pre stimuláciu klitorisu. Obe ramená sú zakončené mäkkými stimulačnými hrotmi. Vibrátor sa pýši špeciálnou funkciou ohrevu až na 38 ° C na špičke, teda približnú teplotu ľudského tela, čo prináša príjemné pocity aj v chladnejšom prostredí. Tento prémiový vibrátor ponúka Dual Density Shaft. To znamená, že má pevné vnútorné jadro a mäkký realistický silikón na povrchu. Zvyšuje to váš zážitok pri používaní tejto hračky, budete mať pocit, že do vás preniká skutočný penis. Jeho extra tichý motor ponúka 3 úrovne stálych vibrácií a 9 vibračných rytmov, kde si iste každý nájde svoj obľúbený režim. Jeho ergonomický tvar sa dokonale prispôsobí ženským kontúram. Vibrátor je vyrobený z ultra jemného hypoalergénneho silikónu, ktorý je nenáročný na údržbu. V spodnej časti nájdete ozdobný ABS plast v zlatej farbe, ktorý umocňuje pocit luxusu.
Celé ovládanie nájdeme pod tromi tlačidlami. Pridržaním prostredného tlačidla po dobu približne 3 sekúnd vibrátor zapnete aj vypnete. Stlačením horného tlačidla prepínate medzi jednotlivými vibráciami. Podržaním spodného tlačidla zapnete funkciu ohrevu, čo vám signalizuje dióda, ktorá sa rozsvieti na červeno. Vibrátor dobijete priloženým USB káblom približne za 3,5 hodiny. Užívať si ho môžete pokojne aj v sprche, pretože je celý vodotesný. Pre lubrikáciu vždy vyberte gél na vodnej báze a po každej spoločnej chvíli s vibrátorom mu doprajte kúpeľ v teplej mydlovej vode alebo si kúpte špeciálny prostriedok na erotické pomôcky.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES CASTALIA purple:

  • funkcia ohrevu až na 38 ° C pre príjemnejší pocit
  • dve ramená s vrúbkovaným povrchom pre intenzívnejšiu stimuláciu
  • Dual Density Shaft - pevné vnútorné jadro a mäkký realistický silikón na povrchu
  • 3 úrovne stálych vibrácií a 9 vibračných rytmov
  • extra tichý motor
  • vodotesný pre mokré hry
  • dobíjanie pomocou USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 21 cm, použiteľná dĺžka 13 cm, priemer 3,8 cm, dĺžka stimulátora 5,5 cm, priemer 2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: dobíjacie Li-lon batérie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre