ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE ULTIMATE PLEASURE zelený

Vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE ULTIMATE PLEASURE zelený

Vodotesný zelený vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE ULTIMATE PLEASURE so stimulátorom klitorisu, 2 motormi a 9 vibračnými programami.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milujete erotické dráždenie ako zvonka tak z vnútra? V tom prípade rozťahujte nohy pre zelený vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE ULTIMATE PLEASURE! Tento frajer je totiž tvarovaný podľa reálneho penisu, takže u neho nájdete krásny žaluď a navyše je k nemu pripevnený flexibilný stimulátor, ktorý si pekne pohrá s vaším klitorisom. Vďaka ultra jemnému a hladkému silikónu bude vkĺzávanie do vás bezproblémové a predovšetkým veľmi príjemné. Je skonštruovaný z časti tiež z ABS plastu, aby bol pevný tam, kde má. Napríklad rukoväť je pevná a s otvorom, aby sa vám dobre držal. Pomocou 2 silných motorov budú vaše spoločné chvíle veľmi intenzívne. Napriek tomu nebudú nikdy rovnaké, pretože v ňom nájdete 9 vibračných programov pre vibrátor aj pre stimulátor, takže ich máte 18 a je len na vás, ako ich budete kombinovať jednoduchým ovládaním. Vaše stonanie nič nepreruší, pretože je naozaj tichý. Užívať si s ním môžete aj vo vani alebo v sprche, pretože je úplne vodotesný. Jediné, čo chce občas on po vás, je nabitie magnetickým USB káblom, inak je to vo vašich rukách.
Už cítite ten zmyselný pulz v nohavičkách?

Hrátky môžu začať naozaj ľahko, pretože vibrátor má iba 2 tlačidlá ovládania, ktoré sú umiestnené na rukoväti pod sebou. Dlhým stlačením dolného tlačidla vibrátor zapnete. Krátkym stláčaním tohto tlačidla prepínate vibračné programy stimulátora. Horným tlačidlom meníte program vibrátora. Poriadne nabitý bude po 3 hodinách a následne vám poslúži hodinu a pol. Aby ste si svojho kamaráta pre erotické chvíle mohli užívať čo najdlhšie, používajte, prosím, iba lubrikant na vodnej báze, ktorý si vyberte tu. Po použití ho nezabudnite očistiť čistiacim prostriedkom, ktorý nájdete tu.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE ULTIMATE PLEASURE zelený:

  • tichý pomocník pre masturbáciu alebo partnerský sex
  • dráždenie pomocou vibrátora a stimulátora klitorisu
  • kvalitný, hebký a zdravotne nezávadný silikón
  • 2 motory s 9 vibračnými programami pre vibrátor a stimulátor zvlášť
  • tichý, aby nerušil sexuálnu atmosféru
  • úplne vodotesný pre vášne vo vode
  • dobíjanie pomocou magnetického USB kábla
  • jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba

Parametre:


Farba: zelený
Materiál: silikón a ABS plast
Rozmery: celková dĺžka vibrátora 22,7cm, použiteľná dĺžka 12,5 cm, priemer 4,3cm, dĺžka výstupku na klitoris 4,5 cm, šírka 2,8
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikačné gély na báze vody
Parametre