ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor G-SPOT GYLBERT blue

Vibrátor G-SPOT GYLBERT blue

Vodotesný vibrátor G-SPOT GYLBERT v modrej farbe vyrobený z hodvábneho silikónu. Má 10 vibračných funkcií a masážne dráždivé výstupky pre váš bod G.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Iste viete, že dráždenie bodu G sa vyznačuje ako najúžasnejší a najspoľahlivejší spôsob, ako dosiahnuť divokého orgazmu. S týmto vibrátorom G-SPOT GYLBERT v modrej farbe môže byť jeho nájdenie o niečo ľahšie. Tento vibrátor z extrémne jemného a zamatovo hebkého silikónu je mierne zahnutý tak, aby váš G bod stimuloval ako najlepšie vie. Aj preto na jeho špičke nájdete masážne dráždivé výstupky, aby výsledok z tejto slasti bol úplne dokonalý. Flexibilné a mäkké telo vibrátora je stvorené pre váš komfort a ľahké zavádzanie. O jeho 10 vibračných a pulzačných režimov sa postará vibračná patrónka z odolného ABS plastu, ktorá nedosahuje ani 60 dB a tým sa radí medzi najtichšie erotické spoločníky. Na sile vibrácií to však neuberie a vy si tak môžete vychutnať búrlivé vyvrcholenia, ktoré vám môže poskytnúť iba tento bod lásky. Tiež mužský bod P vie GYLBERT báječne pohladiť a každý muž s ním môže nájsť úplne novú rozkoš. Vibrátor je vodotesný podľa IPX6 certifikátu, čo ho oprávňuje ku zmyselným prežitkom v sprche či vo vani. Nabijete ho pohodlne pomocou priloženého USB kábla. Prvé nabitie môže trvať až 3 hodiny.

Jednoduché ovládanie vám nebude prekážať. Dlhým stlačením tlačidla power zapnete prvý vibračný režim a ďalšími krátkymi stlačeniami ich prepínate. Vypnete vibrátor opätovným podržaním tlačidla po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor G-SPOT GYLBERT blue:

  • úžasný masážny vibrátor pre stimuláciu bodu G
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor patrónky
  • flexibilné ohybné telo sa perfektne prispôsobí vašim krivkám
  • kvalitný zamatovo hebký silikón bez ftalátov a latexu
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • stimulačné výstupky na hlavici vibrátora
  • vodotesný podľa IPX6 certifikátu
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20 cm, použiteľná dĺžka 17 cm, priemer 3,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre