ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Javida Sucking Vibrator

Vibrátor Javida Sucking Vibrator

Jedinečný vibrátor Javida Sucking Vibrator z ultra hebkého silikónu. Mimoriadne intenzívne dráždenie klitorisu a bodu G pomocou 12 sacích a vibračných režimov.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, urobte si pohodlie a vychutnajte si svojej intímnosti plnými dúškami, pretože toto ste ešte nezažili. Unikátny vibrátor Javida Sucking Vibrator vás dostane doslova do kolien. Je vyrobený zo zamatového ultra jemného silikónu, ktorý je na dotyk tak hodvábne hladký, že ho nebudete chcieť pustiť z ruky. S neuveriteľnou nežnosťou pohladí vaše partie, navyše je zdravotne nezávadný pre ľudskú pokožku. Jeho zahnuté flexibilné telo presne zacieli na bod G, má príjemnú úzku špičku, čím docieli pohodlný prienik a decentnú drážku na povrchu. Výkonný motor v špičke vám dopraje 12 výnimočne silných vibračných a pulzačných režimov. Kým vaša erotogénna zóna vo vašom vnútri bude priasť blahom, vibrátor nezabudne ani na vašu perličku lásky. Jedinečný stimulátor klitorisu je vybavený sacím mechanizmom, ktorý podobne ako vákuová pumpa nasaje váš klitoris, aby zabezpečil výraznejšie prekrvenie a stal sa tak citlivejším. 12 rytmov sania napodobňuje orálne uspokojenie v kombinácii s vákuovou technikou. Mäkký oválny náustok sa perfektne prispôsobí vašej mušličke a pozvoľným nasatím klitorisu a rôznym prifukovaním vzduchu premenlivého podtlaku sa vaše telo nevyhnutne priblíži výbušným divokým orgazmom. Obe funkcie je možné ovládať samostatne pomocou troch tlačidiel rukoväte, ktorá je ozdobená matným odolným ABS plastom. Na zadnej strane rukoväti nájdete vývod vzduchu sacieho zariadenia, ktorý pre lepší efekt odporúčame neutesňovať rukou pri používaní. Pod týmto otvorom nájdete skrytý vstup na nabíjanie cez priložený USB kábel. Za dve hodinky budete mať nabité a môžete sa ním nechať unášať takmer celú hodinu.
Zamilujte si spojenie intenzívnych vibrácií, dráždenie bodu G a vákuové sanie vášho klitorisu.

Jednoduché ovládanie nevyruší vaše slastné pocity. Podržte prostredné tlačidlo power počas 2 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy. Následnými krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Pri krátkom stlačení spodného tlačidla zapnete a meníte vákuové sania. Obe funkcie môžete nezávisle na sebe meniť a pozastaviť pridržaním príslušného tlačidla po dobu 2 sekúnd. Vibrátor vypnete opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho umyte vlhkou handričkou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Javida Sucking Vibrator:

  • elegantný a fantastický vibrátor pre neobvyklú stimuláciu bodu G a klitorisu
  • flexibilné ohybné telo aj dráždidlo s vákuovou sacou schopnosťou
  • imituje orálny sex a prekrvuje klitoris pre výraznejšiu citlivosť
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený ABS plastom na rukoväti
  • neuveriteľne výkonný motor
  • 12 vibračných a pulzačných režimov
  • 12 rôznych rytmov sania
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 21,5 cm, použiteľná dĺžka 13 cm, priemer 3,6 cm, dĺžka stimulátora 5,5 cm, priemer stimulátora 2 cm, rozmer náustku 2 x 3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre