ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor JOPEN Starstruck Affair Rabbit bordó

Vibrátor JOPEN Starstruck Affair Rabbit bordó

Luxusný vodotesný králičí vibrátor JOPEN Starstruck Affair Rabbit z ultra jemného silikónu. Má rotujúce guličky a špičku, 7 vibračných režimov a 5 rýchlostí.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Objavte neuveriteľnú zmyselnosť a túžbu po dokonalých orgazmických zážitkoch. Tento vibrátor JOPEN Starstruck Affair Rabbit nesmie chýbať vo vašej zbierke. Hneď po rozbalení sa stane vašou hviezdou číslo jedna! Luxusný králičí vibrátor vo vínovo červenej farbe vás nadchne natoľko, že ho nebudete chcieť pustiť z ruky. Je vyrobený z ultra jemného a zamatovo hebkého silikónu, ktorý vás s neuveriteľnou nežnosťou dokonale pohladí kdekoľvek si budete priať. Elegantné zakončenie vibrátora z trblietavého ABS plastu a podsvietenou základňou z neho urobí rozkošného fešáka. Jeho fantastické funkcie vás dostanú do kolien. Je vybavený dvomi výkonnými a tichými motormi. Jeden je umiestnený vo flexibilnom stimulátore klitorisu, ktorý má na tele vzrušujúce drážkovanie. Druhý motor je umiestnený priamo v špičke, ktorá je zahnutá a otáča sa okolo svojej osi pre fantastickú masáž bodu G. O mimoriadne precítenie sa postarajú rotujúce guličky na tele, ktoré vám poskytnú nevídanú rozkoš. Môžete vyberať zo 7 silných vibračných a pulzačných režimov a pre každý z nich 5 rýchlostí rotácie a vibrácií. Získate tak 35 rôznych kombinácií. Samozrejmosťou je možnosť použitia v sprche či vo vani, pretože je 100% vodotesný. Energiu mu doplníte pohodlne priloženým USB káblom. Tento skvost vám radi dodáme v krásnom darčekovom balení.
Nechajte sa rozmaznávať, vychutnajte si každý jeho chvejivý a rotačný pohyb a zažite harmonický koncert vo vašej spálni.

Jednoduché ovládanie vás nebude nijako vyrušovať. Podržte spodné tlačidlo na základni po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta podsvieteným tlačidlom a spustí prvú vibráciu a rýchlosť otáčania. Následnými krátkymi stlačeniami spodného tlačidla meníte režimy vibrácií a pulzácií. Na ľavej strane rukoväti nájdete tlačidlá + a -, ktorými krátkymi stlačeniami pridávate či uberáte rýchlosť rotácie a silu vibrácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním dolného tlačidla po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor JOPEN Starstruck Affair Rabbit bordó:

  • luxusný vibrátor so stimulátorom klitorisu veľmi elegantného dizajnu
  • otočná zahnutá špička pre dráždenie bodu G
  • rotujúce guličky na tele vibrátora prináša slastný pocit
  • kvalitný zamatovo hebký prémiový silikón ozdobený trblietavým ABS plastom
  • dva tiché a výkonné motory
  • 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov a 5 rýchlostí rotácie a sily vibrácií
  • vodotesný pre mokré radovánky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: vínová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 21,2 cm, použiteľná dĺžka 12,5 cm, priemer 3,7 cm, dĺžka stimulátora 6,2, priemer stimulátora 3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre