ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
SET vibrátor JoyFlesh Perfect Love G-spot fialový + lubrikačný gél EasyGlide 150 ml

SET vibrátor JoyFlesh Perfect Love G-spot fialový + lubrikačný gél EasyGlide 150 ml

Exkluzívna kombinácia fantastického vibrátora z hodvábneho silikónu a kvalitného lubrikačného gélu. Čaká vás 10 vibračných rytmov a báječné milostné okamihy.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Unikátna kombinácia ideálna pre začiatočníkov začína jednoduchým, avšak efektívnym vibrátorom a poriadnou dávkou kvalitného lubrikačného gélu. S týmto setom JoyFlesh Perfect Love G-spot + EasyGlide vám k objaveniu horúcej noci s pikantným nádychom už nebude nič chýbať a môžete sa bez obáv oddať intenzívnym erotickým vrcholom vášne.
Vibrátor JoyFlesh Perfect Love v krásnom fialovo bielom dizajne vás odprevadí do víru výbušnej extázy. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Rameno je ergonomicky zakrivené pre ľahšie nájdenie bodu G, ktorý je známy ako najintenzívnejšie a najvzrušujúcejšie miesto na ženskom tele. Okrem tejto kombinácie vnútorného dráždenia a brniaceho dotyku, vďaka mäkkému stimulátoru klitorisu zabezpečí, že sa vám podlomia kolená. Je mäkký a flexibilný, takže sa vašim krivkám dokonale prispôsobí. Dva motory pracujúce súčasne vám doprajú 10 zmyselných vibračných a pulzačných režimov. Rukoväť z odolného ABS plastu sa dobre drží v ruke a ponúkne rýchlo dostupné ovládacie tlačidlá. Môžete si jeho služby vychutnať tiež v sprche, pretože je odolný voči striekajúcej vode. Poháňaný je dvoma AAA batériami, ktoré rýchlo a pohodlne vymeníte trebárs pre celú noc plnú rozkoše.
Lubrikačný gél na vodnej báze EasyGlide je vhodný aj pre použitie v kombinácii s latexovými kondómami aj s erotickými pomôckami, takže s vibrátorom tvoria mimoriadne duo. Má hodvábnu textúru a vynikajúce dlhotrvajúce klzné vlastnosti, takže spanilá jazda sa môže začať a rozhodne vás neomrzí. Gél skvele hydratuje, zanecháva pokožku jemnú a vláčnu, dobre sa vstrebáva a nezanecháva škvrny na odeve ani obliečkach. Spríjemní vaše intímne chvíľky a dopraje vám výnimočné pohodlie. Nájdete ho v praktickej fľaštičke s dávkovačom s objemom 150 ml.
Nechajte sa uniesť do sveta báječných zážitkov. Rozviňte svoju fantáziu a prekvapte svoje telo búrlivým orgazmom.

Jednoduché ovládanie vás ničím neodradí. Odskrutkujte rukoväť, vložte batérie podľa pólov a zaskrutkujte späť. Krátkym stlačením spodného tlačidla power zapnete prvý režim vibrácií. Následnými krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla so symbolom vlnky meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vibrátor vypnete opätovným krátkym stlačením tlačidla power.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať set JoyFlesh Perfect Love G-spot + EasyGlide 150 ml:

  • skvelý vibrátor pre dráždenie bodu G a klitorisu súčasne
  • mäkký flexibilný stimulátor a ohybné rameno
  • kvalitný zamatovo hebký silikón a odolný ABS plast
  • dva výkonné motory pracujú súčasne a ponúknu 10 vibračných a pulzačných režimov
  • perfektná voľba pre začiatočníkov ponúkne jednoduché ovládanie a ľahkú údržbu
  • odolný voči striekajúcej vode pre mokré radovánky v sprche
  • pohon na rýchlo vymeniteľné batérie
  • lubrikačný gél na vodnej báze s hodvábnou textúrou obohatí vaše zážitky
  • perfektne hydratuje a zanechá pokožku vláčnu
  • nedráždi ani nelepí a nenecháva škvrny
  • praktická fľaštička s dávkovačom

Parametre:


Farba: vibrátor - fialová, biela, strieborná, gél - transparentný
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20,4 cm, použiteľná dĺžka 8,7 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka stimulátora 4,2 cm, priemer stimulátora 2,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 2 x AAA batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Zloženie gélu: Aqua, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Glycerín, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Parametre