ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Kiiroo OhMiBod Fuse

Vibrátor Kiiroo OhMiBod Fuse

Moderný vibrátor Kiiroo OhMiBod Fuse v jedinečnom dizajne z hebkého silikónu zameraný na bod G a stimuláciu klitorisu. Luxusná technológia pre dokonalé potešeni
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Straťte kontrolu sama nad sebou a nad svojimi orgazmami. Neodolateľnými pocitmi rozkoše s výkrikmi vzrušenia vás bude sprevádzať tento unikátny vibrátor Kiiroo OhMiBod Fuse v elegantnom dizajne. Fenomenálny králičí vibrátor vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý vás nežne pohladí a je úplne nezávadný pre ľudskú pokožku, má dva silné motory, ktoré vašu rozkoš vystrelia až do samého neba . Tichý diskrétny chod nikoho nevyruší a vy si tak môžete užívať iba svoje intímne chvíle. Pevné telo so zaoblenou špičkou, uľahčujúce penetráciu, cieli na váš bod G a disponuje mimoriadne flexibilným stimulátorom klitorisu, ktorý sa postará o vašu perličku. Rukoväť je ozdobená odolným ABS plastom v matnom striebornom prevedení a podsvietené tlačidlo a základňa vám poskytne jedinečnú svetelnú show. 7 prednastavených vibračných rytmov podporí tiež jeden intuitívny režim, ktorý ovládate len dotykom. Po vložení vibrátora do vášho vnútra sa vibrácia spustí a po vybratí zase zhasne, čo môže byť mimoriadne zábavné. Ku všetkému však tento maznáčik dokáže tiež spolupracovať s interaktívnymi videami, webkamerami, hrami i virtuálnou realitou, a to pomocou Bluetooth pripojenia prostredníctvom webových stránok partnerov na FeelMe.com. Po prepojení s mobilnou aplikáciou Feel Connect 3 budete mať tiež možnosť pripojiť sa k ďalším hračkám značky Kiiroo, nech už ste v akomkoľvek kúte sveta a prežiť tak vzrušujúci sex na diaľku, čo vám poskytne širokú škálu pikantné zábavy. Párové hrátky môžu začať, pretože napríklad presne podľa dotyku a pohybu vibrátora ucítite túto akciu na svojom masturbátore a naopak. Neskutočné prepojenie vizuálneho a pocitového zážitku vás dostane do kolien. To musíte vyskúšať! Vibrátor nie je určený do kúpeľa ani do sprchy. Je vodeodolný iba pre rýchle umytie po použití. Dobijete ho ľahko pomocou priloženého USB kábla. Saténové vrecúško pre uschovanie, ktoré nájdete v balení, vás tiež určite poteší. Na pripojenie Bluetooth je nutné stiahnuť aplikáciu na www.kiiroo.com/connect.
Doprajte si luxus, o ktorom ste doteraz len snívali. Oddáte sa sólovej akcii, alebo sa pripojíte k partnerovi? To je len na vás.
Malý tip od FLAGRANTI.sk ako darček pre vás. Na stránke pornhub.com ľahko spárujete vášho miláčika a nájdete tu množstvo interaktívnych videí úplne zadarmo! Nutná je len registrácia a overenie emailovej adresy, ktorá nič nestojí.

Jednoduché ovládanie je jeho ďalším plusom. Podržte tlačidlo na základni po dobu 3 sekúnd. Vibrátor sa spustí a začne blikať modro, čo znamená, že sa uvedie do režimu párovania. Teraz ho pripojte k mobilnej aplikácii. Pre manuálne ovládanie krátko stlačte tlačidlo a LED osvetlenie sa vypne. Nachádzate sa však v dotykovom režime, takže každým dotykom na rameno vibrátora sa spustia vibrácie. Opätovnými krátkymi stlačeniami tlačidla sa posúvate prednastavenými režimami. Pre vypnutie vibrátora opäť podržte tlačidlo po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Kiiroo OhMiBod Fuse:

  • luxusná pomôcka pre ženy s modernou technológiou
  • ultra hebký a zamatovo jemný silikón bezpečný pre telo ozdobený strieborným odolným ABS plastom
  • pevné zahnuté telo pre masáž bodu G s mimoriadne flexibilným stimulátorom klitorisu
  • dva silné motory s tichým chodom
  • 7 prednastavených rytmov vibrácií a 1 dotykový režim
  • veľa možností prepojenia s inými pomôckami pomocou Bluetooth
  • interaktívne komunikuje s videami, hrami, web kamerami či virtuálnou realitou
  • farebné podsvietenie pre ešte atraktívnejší zážitok
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast s PU povrchovou úpravou
Rozmery: celková dĺžka 18,5 cm, použiteľná dĺžka 11,5 cm, priemer 3,2 cm, dĺžka stimulátora 4,5 cm, priemer stimulátora 2,4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre