Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Stimulátor prostaty LELO LOKI WAVE FEDERAL modrý

Stimulátor prostaty LELO LOKI WAVE FEDERAL modrý

Pánsky vodotesný silikónový vibrátor LELO LOKI WAVE FEDERAL pre masáž prostaty a hrádze.
Farba:
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Značka LELO je vždy zárukou luxusu a prvotriednej kvality. Vibrátor LELO LOKI WAVE FEDERAL je ďalším krásavcom z tejto rodiny. Jeho elegantné krivky, neskutočne silné vibrácie a pulzovania vzbudia vášeň a chuť po nekončiacich orgazmoch. U dam však nie, je určený mužom! Ergonomické zakrivenie padne tak akurát do ruky a tiež zaistí perfektné poškádlenie prostaty. Pohyby dopredu a dozadu váš bod P privedú do vesmíru rozkoše. Menší výstupok sa potom postará o perineum, čo je oblasť medzi análnym otvorom a semenníkmi. K výrobe LOKI bol použitý ultra jemný silikón, ktorý vždy uchváti svojou hebkosťou na dotyk. Dva silné motory diskrétne poháňajú 10 vibračných a pulzačných programov. Vibrátor navyše prekvapí funkciou pohybov kmitajúcich dopredu a dozadu. Ovládanie sa nachádza v spodnej časti rukoväte. Vodotesnosť je samozrejmosťou pre vaše sólo vodné hrátky. Modrého šikulu spoľahlivo dobije USB kábel, ktorý je súčasťou exkluzívneho darčekového balenia, rovnako ako vzorka lubrikantu a saténové vrecúško.
Páni, vibrátor LELO LOKI WAVE prostate MASSAGER FEDERAL blue je pripravený na mnoho zábavy vo vašej spoločnosti!

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Po vybratí vibrátora z krabičky bude automaticky v uzamknutom stave. Bezpečnostný zámok odomknete a kedykoľvek znova zamknete podržaním tlačidiel + a - po dobu 5 sekúnd. Uprostred ovládacieho panelu je prelisované okrúhle tlačidlo, ktorým vibrátor zapnete aj vypnete krátkym stlačením. Tlačidlá "+" a "-" regulujú intenzitu pulzácií, šípkami hore a dole potom volíte jednotlivé programy. Každá zmena v nastavení je oznámená blikajúcim podsvietením loga LELO.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať stimulátor prostaty LELO LOKI WAVE FEDERAL:

  • jedinečný pánsky vibrujúci stimulátor prostaty
  • okrem bodu P dráždi aj semenníky a hrádzu
  • 10 stimulačných režimov a funkcie pohybu dopredu a dozadu
  • vodotesné prevedenie
  • nabíjanie USB káblom
  • darčekové balenie
  • jednoduché ovládanie a údržba

Parametre:


Farba: modrá, biela
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka vibrátora 19 cm, použiteľná dĺžka análnej časti 9,5 cm, priemer 3,2 cm, dĺžka stimulátora 5,3 cm, priemer 3 cm
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na báze vody
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Prevedenie:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
19,00 cm
Použiteľná dĺžka:
9,50 cm
Priemer:
3,20 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka vibrátora 19 cm, použiteľná dĺžka análnej časti 9,5 cm, priemer 3,2 cm, dĺžka stimulátora 5,3 cm, priemer 3 cm