ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Pipedream 3Some WALL BANGER RABBIT pink

Vibrátor Pipedream 3Some WALL BANGER RABBIT pink

Vodeodolný králičí vibrátor Pipedream 3Some WALL BANGER RABBIT pink s magnetickým ovládačom na diaľkové ovládanie a stojanom so silnou prísavkou.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dokonalé a multifunkčné využitie, ktoré vám prinesie do života veľa vzrušujúcich a intenzívnych zážitkov? Tento králičí vibrátor Pipedream 3Some WALL BANGER RABBIT v ružovej farbe myslí na tie najmenšie detaily, pri používaní erotických pomôcok. Flexibilný a mierne zahnutý vibrátor pre úžasnú stimuláciu bodu G je vyrobený z hodvábne hebkého a jemného hladkého silikónu, ktorý vás bude hladkať a láskať ako obláčik z rajskej hmly. Jeho moderný tvar aj krivky pôsobia pôvabne. Vibrátor má tichý chod, ktorý zaisťuje výkonný motor a ovláda 10 vibračných a pulzačných režimov. Flexibilné dráždidlo klitorisu má malý zobáčik pre bodovú stimuláciu a králičie ušká budú kmitať a vzrušovať vašu erotogénnu zónu jemne a efektívne. Pokiaľ ho budete chcieť používať samostatne, oceníte silikónové pútko na jeho spodnej časti z odolného ABS plastu. To nedovolí, aby vibrátor v nechcenom okamihu vykĺzol a prekazil vám tak výbušne silné vyvrcholenie. Diaľkové ovládanie z ABS plastu s dosahom až 15 metrovnikdy nestratíte, pretože obsahuje zabudovaný magnet, ktorým ho bezpečne uschováte práve v spodnej časti vibrátora. Tak zostane vibrátor aj ovládač vždy pri sebe. Ďalšou výhodou tohto skvelého vibrátora je silikónový kalíšok so silnou prísavkou, s ktorým sa stane vibrátor vodeodolný a môžete si ho teda vziať do sprchy, kde ho umiestnite na kachličky a môžete si tak užiť vášnivú intímnu mokrú chvíľku bez nutnosti použiť ruky. Prísavku taktiež môžete použiť na akomkoľvek hladkom a tvrdom povrchu. Nabijete ho pohodlne pomocou priloženého USB kábla a ovládač poháňa 1 x CR1620 batéria, ktorá je súčasťou balenia. V ovládači je poistka, ktorú musíte vytiahnuť. Závit k batérii je opačný, preto sa nesnažte otvoriť ovládač silou, ale zmeňte smer otočenia.
Užívajte si sólo hrátky, párové hry, ak ovládač zveríte partnerovi, alebo mokré radovánky v sprche bez nutnosti používať ruky. Voľba je len na vašej chuti.

Jednoduché ovládanie vás nebude nijako vyrušovať. Podržte tlačidlo na spodnej časti vibrátora po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor spustí svoju prvú vibráciu a rozsvieti sa jeho LED indikátor. Následnými krátkymi stlačeniami meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla na 3 sekundy. Na použitie s diaľkovým ovládaním zapnite vibrátor do prvej vibrácie a krátkymi stlačeniami na tlačidle ovládača meníte režimy. Ovládač nie je nutné nijako zapínať. Pokiaľ chcete vibrácie zastaviť, podržte tlačidlo ovládača po dobu 3 sekúnd. Opäť je spustíte pridržaním tlačidla na 3 sekundy. Vibrátor je potom nutné vypnúť jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Pipedream 3Some WALL BANGER RABBIT pink:

  • moderný vibrátor na diaľkové ovládanie luxusného vzhľadu
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • flexibilná špička aj stimulátor klitorisu
  • silikónové pútko na prst bráni nechcenému vykĺznutiu
  • kvalitný zamatovo hebký silikón
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • magnetický diaľkový ovládač s dosahom až 15 metrov
  • odolný proti vode pre mokré hrátky s nasadeným návlekom
  • návlek má silnú a praktickú prísavku
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 19 cm, použiteľná dĺžka 11 cm, priemer 4,2 cm, výška návleku 7,5 cm, priemer prísavky 7 cm, výška ovládača 2 cm, priemer ovládača 5,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR1620 batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre