ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Pipedream CLASSIX Silicone Fun Vibe

Vibrátor Pipedream CLASSIX Silicone Fun Vibe

Vodeodolný bodový vibrátor Pipedream Classix Silicone Fun Vibe z ultra hebkého silikónu. 3 rýchlosti vibrácii a flexibilná špička pre cielenú stimuláciu.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ak nepotrebujete veľké a široké hračky, ale skôr uprednostňujete malých šikulov, ktorí presne vedia čo chcete, potom si rozšírte svoju zbierku o tento šikovný vibrátor Pipedream Classix Silicone Fun Vibe. Tento maličký a roztomilý vibrátor v modrej farbe vám dopraje neodolateľnú rozkoš a úžasné intímne chvíle. Perfektná voľba pre začiatočníkov. Navyše jeho veľkosť dovolí vziať si ho do svojej kabelky a potešiť svoje chute kedykoľvek a kdekoľvek, aj keď nie ste doma. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý je nezávadný pre ľudskú pokožku. Spodná časť je z odolného ABS plastu chrómového vzhľadu a ukrýva jedno tlačidlo pre ovládanie. Vibrátor má skrutkovitú stimulačnú štruktúru, ktorá vás pohladí a podráždi zároveň. Na svojej flexibilnej špičke má maličkú guličku, ktorá vďaka silným vibráciám bude tancovať na vašom tele pre cielenú bodovú stimuláciu. Môžete ho využiť na klitoris, bradavky alebo iné erotogénne miesta, a to aj v sprche, pretože je vodeodolný. Výkonný motor ponúkne tichý chod a 3 rýchlostné stupne, ktoré si nastavíte pohodlne podľa svojich preferencií. Poháňa ho jedna mikrotužková batéria AAA, takže v prípade vybitia ju rýchlo vymeníte a môžete pokračovať vo vzrušujúcej akcii.
Niekedy netreba veľkých vecí, aby ste dosiahla intenzívneho výbušného orgazmu. Zamerajte sa len na svoje body lásky a budete nadšená.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Odskrutkujte spodnú časť, batériu dajte plusovým pólom smerom dole a zaskrutkujte viečko. Krátkym stlačením tlačidla spustíte vibráciu. Ďalším stlačením zmeníte rýchlosť a opätovným stlačením sa dostanete na tretiu úroveň rýchlosti. Následným stlačením ho vypnete.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Pipedream Classix Silicone Fun Vibe:

  • elegantný a sympatický mini vibrátor s bodovým zameraním
  • ideálny pre začiatočníkov a pre cestovanie
  • flexibilná ohybná špička zakončená guličkou
  • zacielením na jeden bod stimuluje vaše erotogénne zóny
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • 3 rýchlosti silnej vibrácie
  • ultra hebký silikón s ovládacou časťou z odolného ABS plastu
  • vodeodolné prevedenie ponúkne mokré hry v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • rýchlo vymeniteľná batéria
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 14,4 cm, použiteľná dĺžka 12 cm, priemer tela 2,6 cm, priemer guličky 1,6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 1 x AAA batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre