ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Pipedream Silicone G-Spot Rabbit purple

Vibrátor Pipedream Silicone G-Spot Rabbit purple

Multifunkčný silikónový vibrátor zameraný na bod G so stimulátorom klitorisu Pipedream Silicone G-Spot Rabbit vo fialovej farbe. Má 10 vibračných režimov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Skúsené užívateľky poteší a začiatočníčky prekvapí. Každopádne vás zavedie do luxusného vzrušujúceho sveta intenzívneho vyvrcholenia. Úžasný klasický králičí vibrátor Pipedream Silicone G-Spot Rabbit vo fialovej farbe ponúka všetkým ženám výnimočné potešenie. Je vyrobený zo zamatovo hebkého a jemného silikónu, ktorý vás pohladí všade, kde mu to dovolíte. Dlhá a ergonomicky príjemná rukoväť z odolného ABS plastu perfektne padne do ruky a ponúka veľmi pohodlnú manipuláciu. Jeho 10 tichých vibračných a pulzačných režimov vás vynesie do siedmeho neba. Telo vibrátora cieli na najerotogennú časť ženského tela - bod G. V kombinácii so stimulátorom klitorisu, ktorý svojím vrněním bude masírovať vonkajšiu intímnu oblasť, dosiahnete čoskoro orgazmov, ktoré ucítite až v končekoch prstov. Prežite tiež neopakovateľné chvíle v sprche. Je odolný proti striekajúcej vode a v spojení s teplou vodou vám prinesie úplne novú rozkoš. Dve AAA batérie sa potom postarajú o jeho energiu.
Či už máte doma nejakého pomocníka, alebo bude váš prvý, tento vibrátor vás zaručene nesklame.

Jednoduché ovládanie vás nebude nijako vyrušovať zo slastných momentov. Krátkym stlačením spodného tlačidla power zapnete a vypnete vibrácie. Jednotlivé režimy meníte krátkym stlačením vrchného tlačidla so symbolom vibrácií.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Pipedream Silicone G-Spot Rabbit purple:

  • úžasný multifunkčný vibrátor pre stimuláciu bodu G a klitorisu
  • vhodný aj pre začiatočníky
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • flexibilné mäkké ohybné telo
  • kvalitný zamatovo hebký silikón a odolný ABS plast
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • ergonomická dlhá rukoväť pre pohodlné držanie
  • odolný proti vode pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20,5 cm, použiteľná dĺžka 9 cm, priemer 3,3 cm, dĺžka stimulátora 4 cm, priemer stimulátora 2,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 2 x AAA batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm