ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Seven Creations Intense Supreme Vibe pink

Vibrátor Seven Creations Intense Supreme Vibe pink

Silný mini vibrátor Seven Creations Intense Supreme Vibe v ružovej farbe z odolného ABS plastu potiahnutý hodvábnym silikónom ponúka 7 vibračných režimov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste mimo pohodlia svojho domova ale aj tak vás prepadla chuť na divokú jazdu? Majte pri sebe tento vibrátor Seven Creations Intense Supreme Vibe v ružovej farbe a užite si jeho služby kedykoľvek budete chcieť. Malinký vibrátor je natoľko kompaktný, že ľahko vkĺzne do akejkoľvek kabelky. Užitočná funkcia zámku tlačidla zabráni nechcenému spusteniu, takže ho môžete nenápadne vziať so sebou napríklad na prechádzku. Je vyrobený z odolného ABS plastu, ktorý je potiahnutý príjemným zamatovo hebkým silikónom a pohladí tak vaše partie s maximálnou nežnosťou. Jeho hladký povrch a úzka špička môže byť tiež perfektnou pomôckou pre análne podpichovanie. Má extrémne výkonný motor umiestnený priamo vo svojej špičke, takže sa dostane do priameho kontaktu s vašou lasturkou či klitorisom a poskytne vám tak 7 ultra silných vibračných a pulzačných režimov. Fantastické nespútané orgazmy na seba nenechajú dlho čakať a vy prežijete slasť, ktorú pocítite až v končekoch prstov. Toto intenzívne vzrušenie si môžete vychutnať aj v sprche alebo vo vani, pretože je vodotesný a nabíja sa pohodlne priloženým USB káblom.
Nenechajte sa obmedzovať a využite fascinujúce vibrácie kedykoľvek a kdekoľvek.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Podržte tlačidlo power po dobu 3 sekúnd pre aktiváciu či deaktiváciu cestovného zámku. Vibrátor zabliká svojou LED diódou. Ak máte odomknuté, stačí krátkym stlačením zapnúť prvý režim vibrácií a pulzovania a opätovnými krátkymi stlačeniami meníte jednotlivé rytmy. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Seven Creations Intense Supreme Vibe pink:

  • elegantný a tenký mini vibrátor vhodný k vaginálnym aj análnym hrátkam
  • pevné a dokonale hladké telo
  • odolný ABS plast potiahnutý kvalitným zamatovo hebkým silikónom
  • neuveriteľne výkonný motor umiestnený priamo v špičke
  • 7 ultra intenzívnych vibračných a pulzačných režimov
  • funkcia zámku tlačidla proti spusteniu v kabelke
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, biela, sivá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 9,5 cm, použiteľná dĺžka 7,7 cm, priemer 2,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre