ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Sweet Smile RC Double Vibrator

Vibrátor Sweet Smile RC Double Vibrator

Vodotesný silikónový vibrátor s dráždidlom Sweet Smile RC Double Vibrator na diaľkové ovládanie s 10 silnými a tichými vibráciami a funkciou extra boosteru.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy a páni. Tento vibrátor poteší všetkých užívateľov aj divákov. Niečo tak úžasného ako je vibrátor Sweet Smile RC Double Vibrator vám doma nesmie chýbať. Zažijete s ním neuveriteľné množstvo intenzívnych, vzrušujúcich a zábavných zážitkov. Tento vibrátor je veľmi multifunkčná hračka vhodná pre dámy aj pre mužov. Je vyrobený z veľmi jemného silikónu s hodvábnym PU povrchom, ktorý vás bude božsky hladkať a láskať. Pri každom dotyku si budete pripadať ako v bavlnke. Jeho telo je hladké a medzi jednotlivými časťami ohybné, takže sa vám perfektne prispôsobí. Dámy si ho užijú ako stimulátor bodu G a klitorisu zároveň, možno ho použiť ako vaginálne tak análne. Aj muži si môžu vyskúšať rovnaký pocit ako prežívajú ženy pri dráždení G bodu, a to vďaka masáži prostaty a semenníkov súčasne. Veľmi vzrušujúca pre vás bude erotická hra na prekvapenie. Zaveďte si vibrátor a bežte napríklad na prechádzku. Dajte svojej drahej polovičke diaľkový ovládač a oddajte sa napätiu kedy spustí vibrácie. Vibrátor má dva výkonné a tiché motory v oboch koncoch pracujúce súčasne a doprajú vám 10 úžasných vibrácií a pulzovania. Chystáte sa k vrcholu? Stlačte na svojom ovládači čarovné tlačidlo a vibrátor spustí svoju funkciu extra booster. Zdvojnásobí silu a rýchlosť vibrácie a vystrelí vás rovno do orgasmického neba. Vibrátor je vodotesný, čo oceníte pri mokrých hrách a ľahko ho nabijete pomocou priloženého USB kábla. Ovládač poháňa 1 x CR2032 batéria, ktorá je súčasťou balenia a dosah ovládača je približne 20 metrov.
Skúšajte rôzne variácie a bavte sa luxusnou intímnou zábavou s týmto skvelým vibrátorom. Vytvorte si svoj erotický svet nový a pestrejší.

Jednoduché ovládanie je potrebné si podmaniť a potom už bude všetko ľahké. Vibrátor sa dá ovládať samostatne alebo s ovládačom. Ako prvé je nutné ho uviesť do pohotovostného režimu, čo vykonáte pridržaním tlačidla power na tele vibrátora po dobu 2 sekúnd. Vibrátor vás privíta jeho LED indikátorom. Následnými krátkymi stlačeniami meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným podržaním tlačidla na 3 sekundy. V prípade použitia s ovládačom uveďte vibrátor do pohotovostného režimu. Potom zapnite ovládač tak, že podržte na ovládači tlačidlo power na 3 sekundy. Aj na ovládači sa rozsvieti LED dióda. Následne vajíčko rozvibrujete krátkym stlačením prostredného tlačidla so symbolom vibrácie a ďalšími stlačeniami meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vibrácie vypnete vypnutím ovládača, čo vykonáte opäť dlhým podržaním tlačidla power, avšak vibrátor zostane v pohotovostnom režime. Môžete ho opäť spustiť zapnutím ovládača a stlačením tlačidla pre vibrácie. Funkciu booster zapnete iba stlačením tlačidla na ovládači so symbolom blesk. Utlmíte booster stlačením tlačidla na obyčajné vibrácie. Tento proces môžete vykonávať kedykoľvek chcete, napríklad aj rovno z pohotovostného stavu.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Sweet Smile RC Double Vibrator:

  • luxusný vibrátor s veľkým množstvom využitia
  • vhodný ako pre mužov tak pre ženy na vaginálne aj análne potešenie
  • dva neuveriteľne tiché a výkonné motory
  • dosah ovládača až 20 metrov
  • flexibilné ohybné telo a jeho tvar cieli na bod G a prostatu
  • kvalitný hebký silikón s hodvábnou povrchovou PU úpravou
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • funkcia extra booster ihneď zrýchli a zintenzívni vibrácie pre dokonalý zážitok
  • odolný proti vode pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón s PU úpravou, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 14 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, dĺžka stimulátora 6 cm, priemer vibrátora 3,7 cm, priemer stimulátora 3,4 cm, dĺžka ovládača 6,5 cm, šírka ovládača 4 cm, hĺbka ovládača 2, 2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR2032 batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm