ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor You2Toys Sweet Smile Rechargeable purple

Vibrátor You2Toys Sweet Smile Rechargeable purple

Vodeodolný silikónový vibrátor You2Toys Sweet Smile vo fialovej farbe. Je mierne zahnutý a flexibilný, má stimulačné vrúbky na špičke a 7 vibračných režimov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Precíťte úžasnú rozkoš s týmto sympatickým vibrátorom You2Toys Sweet Smile Rechargeable fialovej farby. Splní vám každé túžobné želanie. Je vyrobený z ultra jemného a zamatovo hebkého silikónu, zdravotne nezávadného pre telo a pohladí vás s nehou všade, kde mu to dovolíte. Je mierne zahnutý a veľmi flexibilný a spolu so svojou dráždivou štruktúrou na špičke bude parádne stimulovať váš najcitlivejší bod G. K božskému dráždeniu mu dopomôže jeho silný a tichý motor, ktorý ponúka 7 vibračných a pulzačných režimov. Tento vibrátor tiež disponuje cestovným zámkom proti nechcenému spusteniu. Vibrátor si tiež môžete vziať do sprchy alebo do vane, pretože je vodotesný a nabijete ho pohodlne cez priložený USB kábel.
Nechajte sa hýčkať týmto šikulom a pocíťte poriadnu dávku výbušných orgazmov.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Pre zapnutie vibrátora stlačte krátko spodné tlačidlo power. Vibrátor rozsvieti svoj LED indikátor a vibrátor sa uvedie do pohotovostného režimu. Krátkym stlačením vrchného tlačidla spustíte a meníte vibračné a pulzačný režimy. Vypnete ho opätovným krátkym stlačením tlačidla power. Cestovný zámok zapnete a vypnete tak, že tlačidlo power podržíte po dobu 3 sekúnd. Pri aktivácii či deaktivácii cestovného zámku LED dióda dvakrát zabliká.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor You2Toys Sweet Smile Rechargeable purple:

  • úžasný zahnutý vibrátor pre dráždenie bodu G
  • neuveriteľne tichý a výkonný
  • flexibilné ohybné telo
  • kvalitný zamatovo hebký silikón
  • 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • vrúbkovaná štruktúra na špičke pre intenzívnejšiu stimuláciu
  • odolný proti vode pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 21 cm, použiteľná dĺžka 17,5 cm, priemer 3,7 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre