Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Body Baci Lingerie LACE WITH GARTERS zelené

Body Baci Lingerie LACE WITH GARTERS zelené

Výnimočné body z tenkých elastických prúžkov a okrasnej kvetinovej čipky s riasovými okrajmi. Zvodný vzhžad otvorených táng s korzetovým viazaním nad zadočkom.
Farba:
Vyberte si vežkos:
32.50 €
Opis tovaru

Hovorí sa, že menej je niekedy viac. Toto neuveritežne zmyselné body Baci Lingerie LACE WITH GARTERS v smaragdovo zelenej farbe je toho dôkazom. Minimalistický dizajn, ktorý má však všetky predpoklady, ktoré potrebujete pre vzrušujúce zvádzanie. Luxusná kvetinová čipka, korzetové viazanie, podväzky, otvorený rozkrok, ale aj mnoho odhalenej kože, to všetko muži milujú. Oblečte si túto erotickú bielizeň a užívajte si magnetické príažlivosti a obdivných pohžadov, ktoré vám ponúka.
Body je ušité z elastických prúžkov a hodvábne jemnej a mäkkej kvetinovej čipky. Pružná tkanina sa skvele prispôsobí vašim krivkám a skvele obopne telo. Dodá vám pocit istoty aj vožnosti a pohodlne sa nosí. Začína podprsenkou bez kostíc a bez výplne, ktorá vďaka menšiemu strihu košíčkov a hlbokému výstrihu povznesie vaše prsia na úplne novú úroveň. Priesvitná čipka ozdobená riasovými okrajmi navyše nechá žahko nahliadnu pod pokrievku. Zapína sa vzadu na háčik a nastavitežnými ramienkami si presnejšie upravíte vežkos. Od dekoltu sa spúšajú tri prúžky, ktoré dodajú vášmu brušku šmrnc a nadväzujú na rozkošné originálne tangá. Tie majú predný panel z totožnej čipky, ktorá sa v rozkroku strieda s dvomi prúžkami. Vďaka tomu doprajú otvorený klin, ktorý využijú všetci nedočkavci a milovníci rýchlovky. Vᚠzadoček v nich bude doslova neodolatežný a nad ním sa nachádza fantastický detail v podobe korzetového viazania, ktoré podporí atraktivitu celkového vzhžadu. Dvojité prúžky na tele vyzerajú perfektne a vyzdvihnú vaše boky. Štyri integrované podväzky zakončené klasickými skobami budú pripravené na uchytenie vašich obžúbených pančúch, aby sa vᚠvečer stal nezabudnutežným. Pančuchy nie sú súčasou balenia. Ako bonus však dostanete v balení aj elegantnú masku na oči, tvorenú čipkou a širokou saténovou stuhou. Tajomné hrátky tak môžu zača.
Ste pripravená na noc plnú vášne a hmatatežnej žiadostivosti?

Prečo si vybra Body Baci Lingerie LACE WITH GARTERS:

  • výnimočná erotická bielizeň ideálna pre dokonale zvodné vášnivé noci
  • mimoriadne elastické prúžky kombinované s ozdobnou čipkou s riasovými okrajmi
  • hodvábne jemná a pružná tkanina sa skvele prispôsobí krivkám a ponúkne pohodlné nosenie
  • dostatok odhalenej kože a priesvitný charakter podporí magnetickú príažlivos
  • podprsenka bez kostíc a bez výplne s hlbokým výstrihom povznesie prsia a dopraje vožnos
  • originálne tangá s otvoreným rozkrokom vyzdvihnú krásu vášho zadočku
  • možnos rýchlej akcie poteší všetkých nedočkavcov
  • unikátny prvok v podobe korzetového viazania vzadu sa stane neodolatežným
  • nastavitežné ramienka aj integrované podväzky pre presnejšiu úpravu vežkosti
  • ponúkame vo vežkosti S/M, M/L a XL/2XL

Parametre:


Farba: zelená
Materiál: 90% nylon, 10% elastan
Vežkos: S/M, M/L, XL/2XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
90% nylon, 10% elastan 
Články