Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Body Black Level vinylové otvorené čierne

Body Black Level vinylové otvorené čierne

Zmyselné body z lesklej lakovanej tkaniny, sieovaného materiálu a pružnej saténovej látky. Odhalené prsia, obojok na krk a nastavitežné odnímatežné podväzky.
37.90 €
Opis tovaru

Pripravte sa na dokonalú zvodnos a prekvapte partnera v tejto okúzžujúcej a dychberúcej bielizni. Úplne zmyselné vinylové otvorené body Black Level v pôvabnom dizajne tajomne čiernej farby ohromí každého, kto sa na vás pozrie a ihneď vám bude leža pri nohách. Ideálne je potom pre vaše obžúbené BDSM hrátky. Je ušité z lakovanej látky lesklého charakteru v kombinácii s jedinečnou sieovinou a z pružnej saténovej tkaniny. Nádherne v ňom vynikne vaše telo aj sexi krivky. Body je uchytené za krkom prostredníctvom obojku na krk zapínaným na dva kovové cvočky, ktorý ďalej pokračuje cez hrudník atraktívnym panelom. Ten je k spodnej časti body pripevnený nastavitežnými kovovými prackami. Strieborné akcenty potom dávajú modelu zaujímavý drsnejší vzhžad. O výraznú magnetickú príažlivos sa postarajú otvorené košíčky, ktoré dajú dôraz na vaše prsia, ktoré zostanú vožne prístupné sladkým bozkom a horúcim dotykom. Na podporu tvaru majú kostice zosilnený spodný lem. Pevná sieovina, ktorá pokrýva celú prednú čas, je priehžadná, takže o túžobné pohžady nebudete ma núdzu. Spodný moderný strih zvýrazní a opticky predĺži nohy. Zadná čas je pre presnejšie sadnúcu vežkos z priliehavej saténovej látky s ozdobnými okrajmi. Zadný strih štýlu táng zaistí, že vᚠzadoček bude doslova na zahryznutie. V rozkroku potom nájdete dve patentky, ktoré dovolia rýchle odopnutie v prípade, keď vᚠnedočkavec nevydrží a bude chcie okamžitú akciu bez nutnosti vyzliekania. Ku všetkému body disponuje štyrmi nastavitežnými podväzkami s klasickým zapínaním, na ktoré môžete uchyti vaše obžúbené pančuchy. Ak chcete body nosi samostatne, je možné podväzkové popruhy bez problémov odopnú. Pančuchy nie sú súčasou balenia.
Máte chu by dnes večer poriadne zlá a podpichova vášho otroka? Ukážte mu, kto má nad ním plnú kontrolu a nekonečnú moc.

Prečo si vybra body Black Level vinylové otvorené:

  • neodolatežne zvodná erotická bielizeň drsnejšieho vzhžadu, ideálna na nespútané BDSM hrátky
  • pevná tkanina s lesklou lakovanou úpravou v kombinácii s pevnou sieovinou
  • zadná čas z vysoko pružnej saténovej tkaniny zaistí presnejšie sadnúcu vežkos
  • nastavitežné popruhy s obojkom zapínaným na dva kovové cvočky
  • otvorené košíčky s kosticami a priehžadná sieovina magneticky pritiahnu pozornos
  • luxusné kovové doplnky podporia tajomne vzrušujúcu atmosféru
  • zadný strih v štýle táng vyzdvihne zadoček
  • štyri nastavitežné a odnímatežné podväzky
  • ponúkame vo vežkosti S, M, L a XL

Parametre:


Farba: čierna, strieborná
Materiál: 50 % polyamid, 50 % polyester, polyuretánová povrchová úprava
Vežkos: S, M, L, XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
50% polyamid, 50% polyester, polyuretánová povrchová úprava 
Články