ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Catsuit Noir HANDMADE F306 Mirage čierny

Catsuit Noir HANDMADE F306 Mirage čierny

Vysoko príažlivý a maximálne zvodný catsuit z neuveritežne pružnej a pevnej imitácie kože vás premení v sebavedomú dračicu, ktorá vie čo chce. Priliehavé legíny s dlhými nohavicami s vožnejším topom ponúknu dokonalý design aj pre BDSM priaznivcov. Zmyselný výstrih na chrbte doplní strieborný šperk.
Doprava zadarmo
61.80 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • luxusná vysoko pružná a zároveň pevná imitácia kože
  • prítažlivý matný vzhžad bude vhodný tiež pre BDSM hrátky
  • perfektne sa prispôsobí telu a vyzdvihne sexy krivky
  • dlhé priliehavé nohavice podporia krásu nôh a vožnejší top ponúkne pohodlie
  • zvodný výstrih na chrbte doplnený o trblietavú retiazku s brúsenými kamienkami
  • funkčný zips v rozkroku dopraje rýchlu akciu bez nutnosti zobliekania

Popis produktu:

Zažite dokonalé vzrušenie každej časti tela v tejto unikátnej a nezkrotnej sexy bielizni. Ukážte svoj nekompromisný štýl v tomto exkluzívnom catsuite a prežite tie najintímnejšie chvíle plné vášne. Je špeciálne navrhnutý pre magnetickú príažlivos, dodá zdravé sebavedomie a zvodný odvážny sex-appeal. Je vhodný tiež pre priaznivcov BDSM dobrodružstva.

Materiál a vzhžad:

Tento atraktívny a elegantný catsuit v neodolatežnom designe sexy čiernej farby je ušitý z imitácie kože, ktorá vyniká jedinečnou pružnosou, takže sa perfektne prispôsobí vašim krivkám a vyzdvihne krásu vášho tela. Vysoko kvalitné spracovanie matného charakteru ponúkne odolný a pevný materiál, ktorý je vežmi pohodlný na nosenie. Má dlhé nohavice, ktoré skvelo obopnú a vyzdvihnú krásu vašich nôh. Priliehavé legíny sú priznaným švom spojené s vožnejším topom na tenkých nastavitežných ramienkach. Prekvapí odhaleným chrbtom s odnímatežnou striebornou retiazkou s brúsenými kamienkami, ktorá vám dodá pikantný šmrnc a pritiahne pozornos každého v miestnosti. Funkčný zips v rozkroku potom poteší všetkých nedočkavcov sprístupnením vašich partií pre rýchlu akciu bez nutnosti zobliekania.
DÔLEŽITÉ: pre Noir HANDMADE existuje samostatná tabužka vežkostí!

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články