ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Korzet PASSION MALWIA čierny

Korzet PASSION MALWIA čierny

Elegantný priesvitný korzet z hodvábne jemného tylu a pevnej, nepriesvitnej imitácie kože. Má neodolatežne zmyselné boky s korzetovým viazaním na širokú saténovú mašžu a štyri odnímatežné nastavitežné podväzky. Minimalistické tangá sú súčasou balenia.
Doprava zadarmo
56.20 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • extra jemný tyl a pevná imitácia kože matného charakteru
  • pevný a pružný materiál sa skvele prispôsobí
  • zvodný priesvitný dizajn magneticky pritiahne pozornos
  • boky okorenené zmyselným korzetovým viazaním na saténové stuhy
  • 4 odnímatežné a nastavitežné podväzky
  • minimalistické tangá vyzdvihnú krásu zadočku

Popis produktu:

Objavte neuveritežnú zmyselnos a zvodnos, ktorá naštartuje pikantnú večernú náladu. V balení nájdete fantastický korzet a minimalistické tangá. Korzet je na tenkých nastavitežných ramienkach, je vežmi pružný a perfektne sa prispôsobí vašim krivkám. Disponuje 4 odnímatežnými podväzkami s možnosou nastavenia dĺžky, ktorými uchytíte svoje obžúbené pančuchy. Tie nie sú súčasou balenia. V neposlednom rade tangá doplnia celkový dizajn.

Materiál a vzhžad:

Korzet je ušitý z hodvábne jemného tylu čiernej farby, ktorý je priesvitný a nechá nahliadnu "pod pokrievku". V kombinácii s pevnou a matnou imitáciou kože, ktorá je nepriehžadná, tvorí dokonalú harmóniu a vyváženos, ktorá na tele vyzerá priamo božsky. Vaše prsia budú vďaka sieovine odhalené a vaše boky ozdobí vzrušujúce korzetové viazanie s vežkými kovovými okami. Široké stuhy vytvoria nádherný prekrížený prvok. Podväzky majú zakončenie v podobe klasickej spony na uchytenie pančúch, avšak je možné odopnú ich v prípade, keď ich nechcete využi. Tangá v minimalistickom strihu sú tiež z vonkajšej strany z umelej kože a perfektne vyzdvihnú krásu zadočku.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články