ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Korzet s podväzkami Obsessive Amor Cherris červený

Korzet s podväzkami Obsessive Amor Cherris červený

Jedinečný zvodný korzet s decentným sexi šnurovaním z hodvábne jemnej vyšívanej čipky a saténovej tkaniny. Pružný materiál sa perfektne prispôsobí telu a ozdobí vaše krivky. Podprsenka bez kostíc s mäkkými košíčkami a zmyselným šperkom, 4 nastavitežné podväzky a iskrivé tangá s bavlnenou podšívkou.
Vežkos:
Doprava zadarmo
53.50 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemná vyšívaná čipka a saténová tkanina s ozdobnými lemami
  • odolný a pružný materiál prvotriednej kvality sa perfektne prispôsobí telu
  • výnimočne zvodný strih zaistí pikantnú romantickú atmosféru
  • decentné šnurovanie na chrbte ponúkne príažlivý vzhžad
  • podprsenka bez kostíc a bez výplne so šperkom zaistí atraktívny výstrih
  • 4 nastavitežné podväzky pre vaše obžúbené pančuchy
  • tangá s bavlnenou podšívkou v rozkroku podporí krásu zadočka

Popis produktu:

Milujete s partnerom okuzžujúcu bielizeň, ktorá zvýšia vᚠsex-appeal a podporí magicky zvodnú atmosféru? Potom vám doma nesmie chýba tento vzrušujúcí korzet s podväzkami. Jedinečný strih a skvostné detaily vyzdvihnú krásu vašich kriviek a vy sa budete môc teši na obdivné pohžady a rozkošný večer plný vášne. Pančuchy nie sú súčasou balenia.

Materiál a vzhžad:

Neuveritežne elegantný korzet v romanticky červenej farbe je ušitý z hodvábne jemnej saténovej tkaniny, ktorá pohladí vašu pokožku s neuveritežnou nežnosou. V kombinácii s vysoko kvalitnou pôvabnou čipkou a okrasnými lemami ponúkne pevný, no napriek tomu pružný materiál, ktorý sa perfektne prispôsobí vašej postave a vyzdvihne krásu vašich kriviek. Podprsenka bez kostíc a bez výplne s mäkkými košíčkami vám dopraje mimoriadné pohodlie. V hlbokom výstrihu sa potom nachádza krásny strieborný šperk. Na chrbte vás potom ozdobí jedinečný prestrih s decentným korzetovým viazaním, ktorému neodolá žiadny muž. Naviac máte k dispozícii štyri nastavitežné podväzky s klasickou skobou pre uchytenie vašich obžúbených pančúch. Tangá výnimočne príažlivého strihu potom podporia vᚠzadoček a majú bavlnenú podšívku v rozkroku pre vᚠmaximálny komfort.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
korzet: 95% polyester, 5% elastan; tangá: 90% polyamid, 10% elastan 
Články