Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Košiežka PASSION CELINE čierna

Košiežka PASSION CELINE čierna

Fantastická košiežka bez ramienok z pôvabnej matnej imitácie kože omámi všetky zmysly vašej polovičky. Vyzývavé rozparky s korzetovým viazaním okorenia vᚠvzhžad a minimalistické tangá v balení dovedú vaše zvádzanie k dokonalosti.
Doprava zadarmo
76.30 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • výnimočná imitácia kože matného charakteru
  • pevný a odolný materiál
  • vzrušujúci dizajn bez ramienok dovolí horúce bozky na šiju
  • dva vyzývavé rozparky s korzetovým viazaním
  • odhalené partie magneticky pritiahnu pozornos
  • pružný lem vrchnej časti ju dobre zafixuje
  • minimalistické tangá vyzdvihnú krásu zadočku

Popis produktu:

Pripravte sa na neodolatežný večer plný obdivných pohžadov a narastajúcej túžby. V tejto bielizni ukážete trochu viac, než len osobitý a originálny štýl. V balení nájdete košiežku a minimalistické tangá, ktoré vám zaručia divoký večierok v spálni. Košiežka nemá kostice ani výplň košíčkov, takže vám dopraje pohodlie. Na svoje si prídu aj milovníčky decentnejších BDSM odevov.

Materiál a vzhžad:

Košielka v sexi čiernej farbe je ušitá z imitácie kože, ktorá je matná a na tele vyzerá skutočne skvele. Pripomína svojím dizajnom krátke šaty, a to predovšetkým absenciou ramienok. Vaša šija tak zostane vožná pre horúce bozky. Pružný lem nad dekoltom ju dobre udrží na mieste a zapína sa vzadu na rad klasických háčikov. O dekoratívny prvok sa postarajú dva vyzývavé rozparky v prednej časti s rozkošným korzetovým viazaním, ktoré muži milujú a výstrih na chrbte. Jeden prsník a stehno tak budú magneticky priahova pozornos vášho muža. Viazanie na elastické šnúrky je doplnené o kovové cvočky zlatej farby, ktoré navodia elegantný, avšak mierne drsnejší dojem. Tangá v minimalistickom strihu sú tiež z umelej kože a perfektne vyzdvihnú krásu zadočku.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
60% polyurethan, 40% polyester 
Články