ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Top lakovaný OhMyG TOKYO červený

Top lakovaný OhMyG TOKYO červený

Vzrušujúci top z hodvábne jemnej tkaniny s plyšovou podšívkou pre maximálne príjemné nosenie. Lesklý lakovaný design podporí tajomne zvodnú atmosféru vhodnú aj pre BDSM hrátky. Má široké nastavitežné ramienka a mäkké košíčky s kosticami pre dokonalý tvar poprsia. Predný zips ponúkne rýchly prístup.
40.00 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • luxusná tkanina s plyšovo jemnou podšívkou maximálne príjemnou na nosenie
  • lesklý lakovaný design ideálny pre rozvinutie BDSM fantázie
  • žahko pružný materiál sa skvelo prispôsobí postave a perfektne obopne telo
  • mäkké košíčky s kosticami pre dokonalý tvar dekoltu
  • nastavitežné široké ramienka
  • funkčný predný zips po celej dĺžke ponúkne okamžité sprístupnenie pre rýchlu akciu

Popis produktu:

Rozhodla ste sa dnes pre maximálnu zvodnos? Potom neváhajte a vezmite si na seba tento vyzývavý top, ktorý pohltí tajné intímne predstavy vášho partnera a magneticky pritiahne jeho pozornos. Budete v ňom neuveritežne atraktívna a automaticky zvýši vaše sebavedomie. Vďaka svojmu horúcemu vzhžadu je tiež vhodný pre priaznivcov BDSM praktík.

Materiál a vzhžad:

Kratší top ohnivo červenej farby je ušitý z hodvábnej tkaniny, ktorá je z vnútornej strany plyšovo jemná, čím bude dokonale príjemný na nosenie. Vonkajšia strana je lakovaná a vďaka svojmu lesklému designu pripomína latexovú bielizeň. Široké ramienka sú nastavitežné pre vaše pohodlie a disponuje mäkkými košíčkami bez výplne s kosticami pre výnimočný tvar vašich pŕs. Naviac je prostredníctvom predného funkčného zipsu odopínatežný, takže môžete vytvori vzrušujúci hlboký výstrih či rýchlo celkom sprístupni vaše telo svojmu nedočkavcovi a vychutna si tak rýchlu akciu.

Recenzie (0)
Parametre
Články