ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Nohavičky DARING INTIMATES Alessandra čierne

Nohavičky DARING INTIMATES Alessandra čierne

Zmyselné nohavičky z hodvábne jemného priehžadného tylu v kombinácii s pôvabným krajkovým lemom zaručia magnetickú príažlivos. Mäkký a pružný materiál sa perfektne prispôsobí a pohodlne sa nosí. Otvorený rozkrok ponúkne možnos rýchlovky a bavlnená podšívka dopraje ešte výraznejší komfort.
Vežkos:
11.50 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemný, priehžadný tyl v kombinácii so zmyselnou čipkou
  • kvalitný pružný materiál sa skvele prispôsobí a pohodlne sa nosí
  • otvorený rozkrok ponúkne možnos rýchlej akcie bez vyzliekania
  • moderný strih s pikantným nádychom podporí zvodnú atmosféru
  • bavlnená podšívka pre dokonalý komfort

Popis produktu:

Chcete zapôsobi na svoj náprotivok a zvádza ho samotnou prítomnosou? Potom si zaobstarajte tieto výnimočné nohavičky, ktoré vám zaručia obdivné pohžady. Priehžadný charakter a moderný sexi strih bude magneticky priahova jeho pozornos. Pri tejto bielizni sa rozhodne neudrží, takže vám otvorený rozkrok ponúkne možnos rýchlovky bez nutnosti vyzliekania, čo ocení nejeden nedočkavec.

Materiál a vzhžad:

Predný aj zadný panel nohavičiek je ušitý z priedušného, hodvábne jemného tylu a harmonicky sa snúbi v kombinácii s atraktívnym širokým lemom z kvetinovej čipky. Tajomne čierna farba nechá vyniknú vaše krivky a v spojení s prekríženým dizajnom so zaujímavými prestrihmi na bokoch vám jednoducho neodolá. Materiál je vežmi pružný a perfektne sa prispôsobí, takže budú vežmi pohodlné na nosenie. V otvorenom rozkroku nájdete bavlnenú podšívku pre vᚠmaximálny komfort.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
90% polyamid, 10% elastan 
Články