ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Pančuchy Obsessive MADERRIS čierne

Pančuchy Obsessive MADERRIS čierne

Dokonale zmyselné pančuchy s vežmi širokou sexy vyšívanou čipkou tvorenou väčšími očkami z hodvábne jemnej tkaniny báječne ozdobia vaše stehná. Obsah lycry ponúka vysoký komfort a pohodlný pocit. Elastický priesvitný materiál sa perfektne prispôsobí vašim nohám a báječne doplní vᚠoutfit.
14.00 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemná tkanina s obsahom lycry
  • elastický materiál sa skvelo prispôsobí
  • široká vyšívaná čipka zo sieoviny s väčšími očkami ozdobí stehná
  • perfektne doplní vašu bielizeň a zmyselne povzbudí intímnu predstavivos
  • určený pre podväzkový pás

Popis produktu:

Dala ste si prácu s výberom zvodnej erotickej bielizne, ktorá podporí vašu prirodzenú krásu a chýba vám posledná bodka, ktorá na vašu polovičku zapôsobí ako magnet? Doplňte vᚠoutfit o tieto prekrásne pančuchy a máte vyhrané. Sú určené k podväzkovému pásu, keďže nie sú samodržiace, avšak perfektne sa prispôsobia vašim nohám a báječne ozdobia vaše stehná podväzkový pás nie je súčasou balenia.

Materiál a vzhžad:

Pančuchy bez zosílenej špičky sexy čiernej farby výnimočne doplnia akúkožvek bielizeň či šaty. Sú ušité z hodvábne jemnej tkaniny a vďaka vysokému obsahu lycry sú vežmi pohodlné a výnimočne pružné, aby dokonale obopli vaše nohy. Vaše stehná nikdy neboli príažlivejšie, a to vďaka širokej vyšívanej čipke, ktorej základom je sieovina s väčšími očkami, ktorú muži jednoducho milujú.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
85% polyamid, 15% elastan 
Články