Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Podprsenka BRACLI LONDON čierna

Podprsenka BRACLI LONDON čierna

Podprsenka z čipky Leavers a priehžadnej sieoviny s väčšími okami. Poloodhalené košíčky bez kostíc a bez výplne s pružnými prúžkami, pohodlná na nosenie.
Vyberte si vežkos:
Doprava zadarmo
97.30 €
Opis tovaru

Dokážete si predstavi, že by vaša spodná bielizeň nedráždila iba vašu drahú polovičku, ale aj vás samotných? Unikátna značka luxusnej bielizne BRACLI spojila príjemné s užitočným a vyvinula dokonale elegantnú bielizeň, ktorá originálnym a jedinečným spôsobom stimuluje vaše citlivé intímne partie každučkým pohybom a to naprosto diskrétne. Rozviňte svoju fantáziu a nechajte svoje zážitky pohlti vás do doposiaž neobjavenej erotickej dimenzie plnej vášne.

Prispôsobte sa vašej túžbe a doprajte si sladké pokušenie. Obohate svoj šatník o túto podprsenku BRACLI LONDON v tajomnej čiernej farbe a prepadnite tomu najzmyselnejšiemu pokušeniu. Nadchne vás hneď na prvý pohžad a prinesie do spálne neodolatežnú atmosféru. Je ušitá z očarujúcej čipky Leavers, ktorá je mimoriadne pevná a odolná, napriek tomu je vežmi mäkká a teda aj pohodlná na nosenie. Má košíčky bez kostíc a bez výplne, ktoré sú z polovice otvorené a obohatené o saténové elastické prúžky v tvare trojuholníčkov, spojené zlatými kovovými krúžkami. V kombinácii s jemnou priehžadnou sieovinou s väčšími očkami a atraktívnym výstrihom nechá nahliadnu pod pokrievku a magneticky pritiahne pozornos vašej polovičky. Fantastický moderný strih a výrazne pružný materiál obopne vaše telo a skvele sa prispôsobí vašim krivkám. Zapína sa vzadu na kovovú pracku, kde nájdete aj ten najsametovejší tyl a má nastavitežné ramienka, aby vám perfektne padla. Urobte si čas a mrknite na ďalšiu ponuku bielizne tejto úžasnej značky tu.
K dokonalosti vám už chýba len málo. Odhoďte zábrany a oddajte sa zvodným hrám.

Prečo si vybra podprsenku BRACLI LONDON:

  • výnimočná erotická bielizeň v úplne nezamenitežnom dizajne
  • vežmi kvalitný pevný materiál a moderný strih sa perfektne prispôsobí krivkám
  • pružná zamatová čipka Leavers v kombinácii s hodvábnou priehžadnou sieovinou s väčšími očkami
  • poloodhalené košíčky doplnené o saténové elastické prúžky v tvare trojuholníčkov
  • bez kostíc a bez výplne je pohodlná na nosenie
  • nastavitežné ramienka a zapínanie vzadu na zlatú kovovú sponu
  • ozdobný zlatý krúžok v dekolte
  • ponúkame vo vežkosti S, M, L a PLUS

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
čipka 81% polyamid, 19% elastan, lem 83,7% polyamid, 13,7% elastan, 2,6% lurex, tyl 88% polyamid, 12% elastan 
Články