ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Šaty Noir HANDMADE F309 Fantasy čierne

Šaty Noir HANDMADE F309 Fantasy čierne

Super, príažlivé a maximálne zvodné krátke šaty z neuveritežne pružnej a pevnej imitácie kože. Odhalený chrbát a pôvabný rozparok na chrbte s korzetovým viazaním ponúkne jedinečný sexy design a priliehavá krátka sukňa báječne vytvaruje zadoček. Sú vhodné na sebavedomé rande aj pre BDSM priaznivcov.
Doprava zadarmo
57.60 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • luxusná vysoko pružná a zároveň pevná imitácia kože
  • príažlivý matný vzhžad bude vhodný tiež pre BDSM hrátky
  • perfektne sa prispôsobia telu a vyzdvihnú sexy krivky
  • elegantný golierik a krátke rukávy na ramenách
  • odhalený chrbát a jedinečný sexy rozparok s korzetovým viazaním prebudí túžbu
  • krátka priliehavá sukňa podporí krásu zadočka

Popis produktu:

Hžadáte originálne šaty, ktoré prebudia intímnu fantáziu vo vašej polovičke, dodajú vám sebavedomie a budú tak prejavova vᚠnekompromisný štýl? Potom vám tieto neuveritežne atraktívne sexy šaty vykúzlia spokojný úsmev na tvári. Z prednej strany budete odvážna business manažérka, ktorá vie čo chce a zozadu zvodkyňa, ktorá vie, ako zapôsobi na mužov.

Materiál a vzhžad:

Tieto zmyselné šaty v exkluzívnom designe sexy čiernej farby sú ušité z imitácie kože, ktorá vyniká jedinečnou pružnosou, takže sa perfektne prispôsobí vašim krivkám a vyzdvihne krásu vášho tela. Vysoko kvalitné spracovanie matného charakteru ponúkne odolný a pevný materiál, ktorý je vežmi pohodlný na nosenie. Majú malý golierik s kratšími rukávmi na ramenách a z prednej strany sú zahalené, avšak s priznaným švom zvýrazňujúcim vaše prednosti. Zozadu potom prekvapí zapínaním na rad háčikov, ktoré následne prechádza k odhalenému chrbtu s pôvabným rozparkom s korzetovým viazaním, ktoré muži milujú. Priliehavá krátka sukňa má dĺžku tak akurát pod zadoček, takže priláka pohžady plné túžby.
DÔLEŽITÉ: pre Noir HANDMADE existuje samostatná tabužka vežkostí!

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
76% polyester, 24% elastan 
Články