ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Súprava Leg Avenue 2 PC Harness bra top with garter vínová

Súprava Leg Avenue 2 PC Harness bra top with garter vínová

Dvojdielna súprava v nádhernej vínovej farbe so zlatými detailmi. Hrudný postroj a podväzkový pás z vegánskej kože a elastickej gumy pre pohodlné nosenie. Podväzky okolo stehien sú k pásu pripevnené retiazkami. Okolo bradaviek sú aplikované zvodné srdiečka. Okoreňte svoj outfit týmto hriešnym setom!
Vežkos:
Nové
49.90 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • Luxusná vegánska koža vínovej farby so zlatými prvkami
  • Pružná guma pre pohodlné nosenie a prispôsobenie sa telu
  • Ozdobné retiazky cez prsia a stehná
  • Nastavitežné popruhy cez hrudník a pás
  • Odnímatežné podväzky cez stehná
  • Možnos nosenia na oblečení aj bez neho
  • Vhodné pre BDSM hrátky
  • Dostupné v niekožkých vežkostiach

Popis produktu:

Milujete tematické akcie alebo sa len chystáte prekvapi partnera? Súprava Leg Avenue 2 PC Harness bra top with garter v nádhernej vínovej farbe poslúži ako skvelý kúsok do vášho šatníka. Postroje sa dajú nosi ako samostatne pri vášnivejších chvížkách s partnerom alebo na tematickú kinky párty, ale vzia si ich môžete tiež na oblečenie a outfit tým ozvláštni. Srdiečkové detaily, vegánska koža vášnivo vínovej farby a zlaté retiazky budú pôsobi ako magnet na pánske pohžady. Urobte zo seba neodolatežnú bohyňu a ovládnite miestnos.

Materiál a vzhžad:

Harnessy sú vyrobené z luxusnej vegánskej kože a z elastických gúm pre pohodlnejšie nosenie. Hrudný postroj je vyrobený tak, aby sa zvodne obopínal okolo pŕs a zlaté detaily v tvare srdiečok kopírovali bradavky. Medzi srdiečkami je aplikovaná zlatá retiazka, ktorá pritiahne pohžad všetkých prítomných. Na zadnej strane postroja, rovnako ako za krkom sú nastavitežné pruhy, ktoré je možné úplne prispôsobi vašim potrebám.
Harness, slúžiaci ako podväzkový pás, je smerovaný do pásu a strihaný do tvaru táng. Nad podbruškom nájdete zlaté srdiečko, ktoré bude priahova zrak do vášho lona. Podväzky na stehná sú vyrobené z pružnej gumy, budú skvelo drža na mieste a dajú sa odopnú, takže ich budete môc vypra. K pásu sú pripevnené zlatými retiazkami. Na zadnej strane postroja sú nastavitežné spony, ktorými môžete povoli obvod.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články