ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Súprava Leg Avenue Pretty Perfect Crop Top čierna

Súprava Leg Avenue Pretty Perfect Crop Top čierna

Jedinečne zmyselná súprava crop topu a brazílskych nohavičiek. Výnimočne pohodlná a zároveň neodolatežne sexy. Priesvitná látka s rôzne vežkými prestrihmi vás zahalí tajomstvom a naštartuje partnerovu fantáziu na plné obrátky. Doprajte si luxus v podobe prvotriedneho oblečenia.
Vežkos:
27.60 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • Hodvábne jemná a vysoko pružná látka
  • Rafinované prestrihy v tope aj nohavičkách
  • Vykrojený tvar nohavičiek odhalí a zvýrazní zadok
  • Vyšší pás esteticky predĺži nohy
  • Crop top až ku krku, na zadnej strane s elegantnými prúžkami
  • Pohodlný, ale vysoko príažlivý

Popis produktu:

Dámy, hžadáte pohodlie a neodolatežnú príažlivos v jednom? Súprava Leg Avenue Pretty Perfect Crop Top v tmavo čiernej farbe bude dokonalým doplnkom vo vašom šatníku. Rafinované prestrihy a oká v látke privedú vášho partnera k nepríčetnosti. Poodhalí kožu a zaistí, že z vás muži nebudú môc spusti oči. Oblečte sa do topu a nohavičiek, obujte si lodičky a predveďte partnerovi sexy tanček, uvidíte, že nevydrží dlho sedie.

Materiál a vzhžad:

Komplet je ušitý z vežmi pružnej a jemnej látky, ktorá obopne vaše krivky a podčiarkne tak vašu ženskos. Nohavičkybrazílskeho štýlu, takže odhalia zadoček a opticky predĺžia nohy. Sú vyššie do pása, takže zakryjú bruško a nikam sa nezarežú. Top je v prednej časti strihaný ku krku a na chrbte má aplikované prúžky, ktoré pôsobia elegantne a romanticky.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články