Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Súprava Black Level otvorená lakovaná čierna

Súprava Black Level otvorená lakovaná čierna

Súprava s polyuretánovou úpravou obsahuje otvorenú podprsenkou, podväzkový pás a zodpovedajúce tangá v drsnejšom štýle. Detail kovových nitov okorenia BDSM hry.
Všetky recenzie (1)
Vyberte si vežkos:
43.00 €
Opis tovaru

Ste si plne vedomá predností svojich kriviek a chcete na nich strhnú maximálnu pozornos náprotivku? Ak stavíte na túto súpravu Black Level v tajomne čiernej farbe, môžete si by vopred istá jeho nadšením a vašou zaslúženou odmenou. Set obsahuje odvážnu podprsenku, podväzkový pás a tangá. Je ušitý z vysoko kvalitného polyesteru s brilantne lesklým povlakom polyuretánu, vďaka ktorému disponuje dostatočnou pevnosou a skvele obopne vaše krivky. Podprsenka má kostice, a tak poskytne prsiam dostatočnú podporu, vaše vnady skvele zdvihne, ale zakryje ich v spodnej časti len úplne minimálne. Je totiž otvorená, a tak budú vaše krásne prsia vydané na milos bozkov, alebo nemilos ostrejšieho dráždenia v prípade BDSM hier s vašim milencom. Dekolt im teda dopraje vašim vnadám maximálny pocit vožnosti a komfortu. Vďaka dvom širším, vežkostne nastavitežným ramienkam, vám perfektne padne a bude parádne drža na vašich krivkách. Jej zadný širší diel je riešený typickým zapínaním na kovové háčiky rovnako ako podväzkový pás. Oba tieto kusy bielizne sú rafinovane dekorované kovovými cvočkami, čo súprave dodáva dramaticky drsnejší vzhžad. Zvodný pás má vykrojenie prednej a zadnej časti, a tak ponúkne vášmu partnerovi vzrušujúci pohžad na vᚠsexy zadoček. Korzet má širšie regulovatežné popruhy na pančuchy, ktoré však nie sú súčasou balenia, jedná sa iba o ilustračné foto. V darčekovej krabičke nájdete aj minimalistické tangá. Ich zadnú čas je možné pripodobni elastickému tenkému popruhu, ktorý je očkom prevlečený s časou pása a je možné ho posunú na požadované miesto. Nohavičky sa vám tak dokonale prispôsobia, parádne odhalia krásu takmer celého vášho pozadia, čo bude v kombinácii s pásom pôsobi neskutočne eroticky.
Ste dušou tak trochu rebelka a nežnejší vanilkový sex nie je nič pre vás? Buďte si istá, že v tomto modeli nabudíte beštiálnu túžbu vášho dominanta, prípadne sa v okamihu premeníte na nekompromisnú pani. Je úplne na vás, ktorá rola vám vyhovuje lepšie.

Prečo si vybra súpravu Black Level otvorenú lakovanú:

  • extra vzrušujúce prevedenie spodnej bielizne
  • dokonale nakombinovaný set obsahuje otvorenú podprsenku a podväzkový pás
  • súčasou sú aj odvážne tangá v rovnakom štýle
  • súprava drsnejšie vizáže skvelý na BDSM party
  • vyrobené z polyesteru s lesklým polyuretánovým povlakom
  • príjemný materiál skvele obopne vaše krivky
  • vyzývavo otvorená podprsenka zvedie pozornos na vaše prsia
  • detaily kovových nitov rafinovane lemujú podprsenku aj pás
  • odhalí zadoček a dodá mu šmrnc
  • regulovatežné popruhy na podväzky
  • krásne darčekové balenie
  • ponúkame vo vežkostiach M, L a XL

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: 100% polyester, polyuretánový povlak
Vežkosti: M, L, XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (1)

Recenzie tovaru Súprava Black Level otvorená lakovaná čierna (1)

Alexis K.
09.01.2023
Soupravu od značky BLACK LEVEL jsem si zakoupila poprvé. Hned první "zkoušku ohněm" přežila, ale bohužel musím říct, že mi upadl hned jeden cvoček což mě trošku naštvalo. Jinak soupravu si musím pochválit, je krásna na těle, zvýrazní úzký pas a hezky olemuje zadek a také prsa. Drží tam kde má a je pohodlná. Příště si asi koupím soupravu bez cvoku a jiných aplikací.
Pohodlné , krásná na těle
Upadl mi cvok hned při prvním použití.
Priemerné hodnotenie
1 zákazník hodnotil produkt
80%zákazníkov odporúča produkt
Parametre
Články