Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Súprava DARING INTIMATES červená

Súprava DARING INTIMATES červená

Vzrušujúca sexy súprava erotického prádla ušitá z hodvábne jemnej a pružnej krajky. Podprsenka bez kostíc a bez výplne s pôvabnými prestrihmi košíčkov, fantastické krajkové tangá s otvoreným rozkrokom pre rýchlu akciu a tajomná páska cez oči, ktorá podporí zmyselnú atmosféru.
Vežkos:
31.00 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • zamatovo jemná čipka, hodvábna na dotyk
  • pružný materiál sa skvele prispôsobí krivkám a je pohodlný na nosenie
  • vzrušujúca podprsenka bez kostíc a bez výplne so sexi prestrihmi
  • minimalistické tangá moderného strihu s otvoreným rozkrokom
  • možnos rýchlovky bez nutnosti vyzliekania
  • páska na oči podporí zmyselnú atmosféru

Popis produktu:

Podporte zmyselnú náladu vo vašej spálni a objavte sa pred partnerom v tomto exkluzívnom sexi prádle. Zaručene si získate jeho obdivné pohžady, zvediete ho čírou prítomnosou bez väčšej námahy a prežijete úžasný večer plný vášne. Tento trojdielny set obsahujúci podprsenku, nádherné tangá a tajomnú pásku na oči jednoducho musíte ma.

Materiál a vzhžad:

Súprava v ohnivo červenej farbe je celá ušitá z hodvábne jemnej kvetinovej čipky, ktorá je zamatovo hebká na dotyk a dopraje vám tak skutočne pohodlné nosenie. Je mäkká a vežmi pružná, takže sa perfektne prispôsobí vašim krivkám, skvele prižne na telo a nechá ho krásne vyniknú. Navyše je priesvitná, takže magneticky pritiahne pozornos každého muža. Podprsenka bez kostíc a bez výplne sa zaväzuje za krkom na tenké šnúrky, čím odhalí šiju sladkým bozkom a horúcim dotykom. Zapína sa vzadu na rad klasických háčikov. Má košíčky s prestrihmi a hlboký výstrih, ktorý aktivuje fantáziu vášho náprotivku. Minimalistické tangá moderného strihu s dvoma prúžkami vyzdvihnú vaše boky a chvália sa otvoreným rozkrokom, ktorý ponúkne možnos rýchlej akcie bez nutnosti vyzliekania, čo ocenia všetci nedočkavci. Na dokonalú predohru a pikantné hrátky môžete využi aj masku na oči, ktorá podnieti nežné milostné aktivity.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
90% polyester, 10% elastan 
Články