ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Súprava Obsessive SELINNE čierna

Súprava Obsessive SELINNE čierna

Jedinečná trojdielna sada z hodvábne saténovej tkaniny a priesvitného tylu výnimočného minimalistického designu, ktorá má čo ponúknu. Pôvabná podprsenka s kosticami a mäkkými košíčkami, podväzkový pás s dvoma podväzkami a zmyselné tangá s bavlnenou podšívkou v rozkroku.
37.00 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • vysoko kvalitný a odolný materiál príjemný na nosenie
  • hodvábne jemná saténová tkanina kombinována s priesvitným tylom
  • výnimočná podprsenka s mäkkými košíčkami a kosticami dodá dokonalý tvar
  • nastavitežné dvojité ramienka pre originálny a neobyčajný vzhžad
  • decentný podväzkový pás s dvoma podväzkami podporí pikantnú fantáziu
  • tangá s bavlnenou podšívkou v rozkroku pre maximálny komfort

Popis produktu:

Rada sa predvediete partnerovi v originálnych kúskoch, ktoré nie sú opozerané a ponúknu niečo nové? Potom je táto vzrušujúca sada presne pre vás. Mimoriadny strih a zdanlivo minimalistický design omámi každého muža prirodzenou eleganciou a zároveň dovolí popusti uzdu vlastnej fantázii. Trojdielny set obsahujúci podprsenku, podväzkový pás a tangá čakajú len na vás.

Materiál a vzhžad:

Súprava je ušitá z hodvábne jemnej saténovej tkaniny, ktorá vyniká vysokou pružnosou a hebkosou, takže sa skvelo prispôsobí vašim krivkám a dopraje vám skutečne pohodlné nosenie. Kombinácia priesvitného tylu a sexy čiernej farby potom podporí horúcu atmosféru vo vašej spálni. Podprsenka so zvýraznenými ružovými kosticami má mäkké košíčky menšieho trojuholníkového tvaru, aby vaše prednosti vynikli v celej svojej kráse. Jedinečné dvojité ramienka sú nastavitežné a postarajú sa o neobyčajný vzhžad. Podväzkový pás je tvorený iba elastickým pásikom cez bruško a disponuje dvoma nastavitežnými podväzkami s klasickou skobou. Luxusné tangá perfektne vyzdvihnú krásu vášho zadečku a majú bavlnenou podšívku v rozkroku pre vᚠmaximálny komfort.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
podprsenka a tangá: 85% polyamid, 15% elastan; podväzkový pás: 94% polyamid, 6% elastan 
Články