Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Súprava PASSION ASTRIDA BIKINI čierna

Súprava PASSION ASTRIDA BIKINI čierna

Očarujúca dvojdielna súprava z vežmi pružnej umelej kože v kombinácii s luxusne zdobenou krajkou. Pohodlná polokorzetová podprsenka s kosticami elegantne vyzdvihne vaše prednosti a zmyselné tangá s prestrihom vzadu magneticky pritiahnu pozornos.
Doprava zadarmo
72.80 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • matná umelá koža v spojení s elegantnou zdobenou krajkou
  • vežmi pružný materiál sa skvele prispôsobí krivkám
  • široká podprsenka s kosticami dodá atraktívny tvar poprsiu
  • mäkké košíčky bez výplne ponúknu výnimočné pohodlie
  • tenké nastavitežné ramienka
  • výnimočné tangá s prestrihom vzadu vyzdvihnú krásu zadočku

Popis produktu:

Naštartujte vᚠvečer zmyselnou náladou plnou túžby a neskrotnej vášne a užite si pikantné pohžady vášho náprotivku. V tejto luxusnej dvojdielnej súprave, ktorá obsahuje jedinečnú podprsenku a vzrušujúce tangá, budete úplne neodolatežná. Podprsenka v korzetovom štýle s tenkými nastavitežnými ramienkami je vežmi pohodlná na nosenie, pretože je pevná a pružná zároveň, takže sa perfektne prispôsobí vašim krivkám. Je výrazne široká a zapína sa vzadu na rad 5 háčikov. Zvodné tangá moderného dizajnu ozdobia vaše telo a doprajú vám maximálnu pozornos.

Materiál a vzhžad:

Súprava je ušitá z nepriesvitnej matnej imitácie kože čiernej farby. Košíčky aj lem nohavičiek tvorí pôsobivá hodvábne jemná krajka, ktorá je vyšívaná zelenou niou, čím podporí nádherný kvetinový vzor. Súprava vyzerá na tele mimoriadne skvele. Vďaka kosticiam podprsenky okúzlite partnera plným tvarom vášho poprsia, ktoré bude krásne vynika prostredníctvom hlbokého výstrihu. Košíčky sú bez výplne a ponúkajú výnimočný komfort. Tangá majú širší panel z kože lemovaný zvodnou krajkou a prestrih na zadnej strane, ktorý rozhodne zaujme. V rozkroku majú tenkú šnúrku.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
60% polyurethan, 40% polyester 
Články