Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Súprava PASSION POLINA SET red

Súprava PASSION POLINA SET red

Súprava PASSION Polina SET red pre ženy je ušitá z komfortnej semišovej čipky a prispôsobivého, dobre padnúceho lesklého saténu.
Vyberte si vežkos:
36.30 €
Opis tovaru

Extrémne vzrušujúci set spodnej bielizne POLINA pre horúce chvíle vo dvoch vám prináša značka Passion. Súprava sa skladá z podprsenky, podväzkového pásu a nohavičiek a je ušitá z lesklého rudo červeného saténu v kombinácii s čiernou semišovou čipkou s kvetinovým motívom.
Podprsenka s kosticami nie je vystužená, má nastavitežné ramienka a háčkované zapínanie na lopatkách. Medzi prsiami je malá saténová mašlička, ktorá spoločne so zvodným výstrihom pritiahne oko každého muža. Podväzkový pás je pod pupkom stiahnutý a vytvára tak vzhžad mašle. Má taktiež regulovatežné popruhy na pančuchy, ktoré nie sú súčasou balenia. Zapínanie na háčiky je na pleciach. Tangá majú zdobený čipkovaný klin a sú v minimalistickom prevedení.
PASSION Polina SET red si môžete objedna vo vežkostiach S/M, L/XL, 2XL/3XL. Bude tiež vhodným prekvapením, pretože je balená do peknej darčekovej krabičky značky Passion.

Prečo si vybra súpravu PASSION Polina SET red:

  • luxusná erotická sada spodnej bielizne pre ženy
  • nádherná čipka v spojení s elastickým saténom
  • nohavičky súčasou balenia
  • zapínanie na chrbte na háčiky
  • dĺžkovo regulovatežné ramienka a popruhy na podväzky
  • dodávané vo vežkostiach S/M, L/XL, 2XL/3XL

Parametre:


Farba: červená, čierna
Materiál: 85% polyester, 10% polyamid, 5% elastan
Vežkosti: S/M, L/XL, 2XL/3XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články