ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Súprava PASSION PRIMULA BIKINI ECO čierna

Súprava PASSION PRIMULA BIKINI ECO čierna

Zmyselná súprava PASSION PRIMULA BIKINI v sexy čiernej farbe z luxusnej ECO kolekcie. Pôvabná mäkká podprsenka bez kostíc a elegantné nohavičky z jemného tylu.
Vyberte si vežkos:
Darček
30.10 €
K tomuto produktu dostanete tento darček:
Opis tovaru

Chcete si pripada pred partnerom úplne výnimočná a je vaše životné presvedčenie spojené s ochranou prírody? Potom vás určite zaujme táto zvodná súprava PASSION PRIMULA BIKINI, ktorá pochádza z unikátnej ECO kolekcie. Tá ponúka neuveritežne elegantný vzhžad s pridanou hodnotou vďaka použitiu 95% recyklovatežných a biologicky rozložitežných materiálov. Navyše boli využité čisté prírodné pigmenty na zafarbenie bielizne, pri výrobe bola znížená emisia CO2 a až o 56% klesla spotreba vody. Presvedčte sa o tom, že aj so starostlivosou o planétu môžu vzniknú absolútne úchvatné modely presne pre vás.
Staňte sa neodolatežnou zvodkyňou a vytvorte fascinujúcu žeravú atmosféru. Exkluzívna podprsenka bez kostíc je bez výplne a má mäkké košíčky tvorené pôsobivým vyšívaným tylom s obsahom Lycry v kombinácii s priehžadnou sieou, ktorá len decentne zahalí vaše prednosti. Vaše prsia získajú omamný a dychberúci vzhžad, postarajú sa o pohžady plné vzrušujúcej túžby a budú jeho oči priahova ako magnet. Má tenké nastavitežné ramienka, aby vám skvele padla a zapína sa vzadu na rad háčikov. Skvostné nohavičky moderného strihu z hodvábnej sieoviny vᚠzadoček vyzdvihnú do nových výšin. Pre vᚠmaximálny komfort majú bavlnenú podšívku v rozkroku a budú pohodlné na nosenie. Môžete tak zvádza svoju polovičku takmer bez vlastného pričinenia. V tejto súprave sa jednoducho nemusíte obáva o pozornos. Súprava totiž vytvorí magnetický nádych a teplota v miestnosti rapídne stúpne.Pre kompletný dojem vám súpravu dodáme v krabičke z recyklovaného papiera.
Buďte šetrní k prírode, ale nezžavujte zo svojich nárokov. Ak hžadáte romantický a zmyselný doplnok vašej prirodzenej krásy, potom je to presne tento set.

Prečo si vybra súpravu PASSION PRIMULA BIKINI ECO:

  • jedinečná a elegantná erotická bielizeň s príbehom
  • vyrobené v súlade s prírodou vďaka použitiu 95% materiálov z recyklovatežných a obnovitežných zdrojov
  • navodí tajomnú iskrivú atmosféru a pohodlne sa nosí
  • jemný prepychový vyšívaný tyl priehžadného charakteru
  • zvodná podprsenka bez kostíc a bez výplne s mäkkými košíčkami
  • nastavitežné tenké ramienka
  • omamné nohavičky s bavlnenou podšívkou v rozkroku
  • ponúkame vo vežkosti S/M, L/XL a 2XL/3XL

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: 47% recyklovaný polyamid, 43% regenerovaný polyamid, 7% regenerovaný elastan, 3% Lycra
Vežkos: S/M, L/XL, 2XL/3XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
47% recyklovaný polyamid, 43% regenerovaný polyamid, 7% regenerovaný elastan, 3% lycra 
Články