ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Súprava PASSION SCARLET SET červená

Súprava PASSION SCARLET SET červená

Zmyselná trojdielna súprava z hodvábnej lesklej tkaniny v kombinácii s pôvabnou čipkou. Luxusná podprsenka s výrazným výstrihom, podväzkový pás a tangá.
Vyberte si vežkos:
36.30 €
Opis tovaru

Dámy, prekvapte partnera a zahrajte sa na čerticu, ktorá ho bude podpichova a zvádza iba prítomnosou. Využite na to ten najdiabolskejší kúsok, ktorým doplníte svoj šatník. Zoznámte sa so svojím nástrojom skazy. Táto sexi súprava PASSION SCARLET SET v očarujúcom dizajne v čiernej a ohnivo červenej farbe vás premení na neodolatežnú pekelnicu, ktorá vie čo chce.
Trojdielny set erotickej bielizne ušitý z hodvábne jemnej lesklej tkaniny a jedinečnej priehžadnej čipky obsahuje luxusnú podprsenku, báječný podväzkový pás a atraktívne tangá. Podprsenka na tenkých nastavitežných ramienkach má košíčky s kosticami s polovičnou výplňou, ktorá dodá vášmu poprsiu fenomenálny tvar. Spolu s hlbokým výstrihom a zvislým tenkým prúžkom prechádzajúcim dekoltom a dekoratívnou mašličkou rozhodne magneticky pritiahnete pozornos každého muža. Široký pruh čipky pod hrudníkom sa stane elegantným prvkom, ktorému neodolá. Zapína sa vzadu na rad štyroch háčikov. Podväzkový pás rovnakého charakteru je výnimočne pružný, takže sa perfektne prispôsobí vašej postave. Zapína sa vzadu na jeden háčik a ozdobí vaše boky. Vášmu brušku potom prepožičia malú mašličku a pomocou 4 nastavitežných podväzkov uchytíte svoje pančuchy, aby ste doladili celkový vzhžad. Pomyselnou čerešničkou na torte sa stanú úžasné tangá, ktoré vám ponúknu široký pruh čipky, ktorá vyzerá na tele priam fantasticky. Perfektne zakryjú čo majú, čím len podporia vzrušujúcu fantáziu a túžba v jeho očiach bude strmo stúpa nahor. Vᚠzadoček vyrysujú k dokonalosti a bude pripravený k horúcim dotykom. Pre vᚠmaximálny komfort majú bavlnenú podšívku v rozkroku. Pančuchy nie sú súčasou balenia.
Vychutnajte si vášnivý večer a zapálite oheň pod kotlom vašej lásky.

Prečo si vybra súpravu PASSION SCARLET SET:

  • neuveritežne zvodná erotická bielizeň pikantného vzhžadu pre diabolské ženy
  • pružná zamatovo jemná tkanina lesklého charakteru s pôvabnou čipkou
  • jedinečný moderný strih vyzdvihne všetky vaše prednosti
  • podprsenka s kosticami a polovične vystuženými košíčkami podporí vzhžad dekoltu
  • hlboký výstrih ozdobený zvislým tenkým prúžkom s mašličkou
  • elastický podväzkový pás ozdobí boky a 4 nastavitežné podväzky uchytia pančuchy
  • unikátne tangá so širokou čipkou as bavlnenou podšívkou v rozkroku
  • ponúkame vo vežkosti S/M a L/XL

Parametre:


Farba: červená, čierna
Materiál: 75% polyester, 15% polyamid, 10% elastan
Vežkos: S/M, L/XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
75% polyester, 15% polyamid, 10% elastan 
Články