ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Tangá Noir HANDMADE P012 čierne

Tangá Noir HANDMADE P012 čierne

Výnimočné a úplne elegantné tangá z pružnej, pevnej a odolnej imitácie kože s dvojitým odopínaním. Atraktívny motív krokodýlej kože matného charakteru a unikátny sexy strih vyzdvihujúci krásu zadočka magneticky pritiahne pozornos. Na každej strane sa nachádza plastová skoba zaručujúca rýchlu akciu.
16.30 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • luxusná vysoko pružná a zároveň pevná imitácia kože
  • zvodný motív krokodýlieho vzoru vyzve na divoké hrátky
  • príažlivý matný vzhžad bude vhodný tiež pre BDSM dobrodružstvo
  • fantastický strih vyzdvihne zadoček a perfektne sa prispôsobí
  • dve plastové spony na oboch stranách pre rýchle sprístupnenie

Popis produktu:

Doprajte svojmu štýlu eleganciu a dravos divokého zvieraa. Vezmite si na svoje rande tieto neuveritežne zmyselné tangá, ktoré vám dodajú sebavedomie, zvýšia vᚠsex-appeal a podtrhnú tajomnú pikantnú atmosféru. Budú tiež vhodné pre priaznivcov BDSM praktík a ponúknu nielen okúzžujúci vzhžad, ale tiež mnoho vzrušujúcej zábavy.

Materiál a vzhžad:

Tieto atraktívne tangá v úplne exkluzívnom designe čiernej farby sú ušité z imitácie kože, ktorá vyniká jedinečnou pružnosou, takže sa perfektne prispôsobí vašim krivkám a vyzdvihne krásu vášho tela. Vysoko kvalitné spracovanie matného charakteru ponúkne odolný a pevný materiál, ktorý je vežmi pohodlný na nosenie. V kombinácii s motívom krokodýlej kože tvorí výnimočnú harmóniu a magneticky pritiahne pozornos. Jedinečný strih dvoch odahujúcich sa prúžkov vzadu báječne vyzdvihne krásu zadočka. Naviac majú vpredu na každej strane plastovú skobu, ktorou žahko a rýchlo sprístupníte svoje partie, čo ocenia všetci nedočkavci pri túžbe rýchlej akcie.
DÔLEŽITÉ: pre Noir HANDMADE existuje samostatná tabužka vežkostí!

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
90% polyester, 10% elastan 
Články