ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Tangá Obsessive DONNA DREAM čierne

Tangá Obsessive DONNA DREAM čierne

Výnimočne zvodné tangá z hodvábne jemnej tkaniny mimoriadne pohodlné na nosenie. Fantastická čipka s ozdobným lemom vyniká vysokou elasticitou, perfektne sa prispôsobí krivkám a dokonale vyzdvihne krásu zadočka. Strieborný šperk ozdobí bruško a bavlnená podšívka v rozkroku dopraje maximálny komfort.
15.20 €
Opis tovaru

Prečo si vybrat:

  • hodvábne jemná kvetinová čipka s ozdobnými lemami
  • vysoko kvalitný a odolný materiál ozdobený strieborným šperkom
  • pružná tkanina sa perfektne prispôsobí vašim krivkám
  • unikátny strih vyzdvihne krásu zadočka
  • bavlnená podšívka v rozkroku pre maximálny komfort

Popis produktu:

Máte rada klasiku, ale aj napriek tomu sa chcete cíti a vyzera úplne výnimočne? Vsaďte na jednoduchú, za to mimoriadne príažlivú eleganciu a buďte sexy pri akéjkožvek príležitosti. Tieto luxusné tangá sú natožko príažlivé, že ich nebudete chcie zobliec. Obdarujte sama seba a potešte tým aj vašu polovičku.

Materiál a vzhžad:

Tangá tajomne čiernej farby sú ušité z hodvábne jemnej a mäkkej čipky, ktorá vyniká vysokou pružnosou, čím sa perfektne prispôsobí vašim krivkám. Sú báječne pohodlné na nosenie a príjemné na pokožke. Ich decentný priesvitný charakter dovolí uvožni fantáziu pre navodenie pikantnej nálady. Bruško ozdobí strieborný šperk a ozdobné lemy perfektne vyzdvihnú krásu vášho zadočku. V rozkroku nájdete bavlnenú podšívku pre vᚠmaximálny komfort.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
90% polyamid, 10% elastan 
Články