Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Body Black Level s obojkom čierne

Body Black Level s obojkom čierne

Lesklé body s odopínatežným obojkom a harnessovými popruhmi s kovovými komponentmi. Bočné detaily sú ušité z priehžadného tylu. Model má regulovatežné podväzky.
Vyberte si vežkos:
Doprava zadarmo
67.00 €
Opis tovaru

Máte dnes večer chu rozpáli partnera naozaj neodolatežne drsnejším modelom spodnej bielizne? Pokiaž patríte k submisívnejším dámam a vlastníte už nejaký ten postroj a dochádza vám fantázia, ako ho najrafinovanejšie skombinova s ďalšou bielizňou či oblečením, máme pre vás ideálne riešenie. Body Black Level s obojkom bude pre vášho dominanta nielen pastvou pre jeho nenásytné oči, ale aj vy sama sa v tomto oblečku budete cíti úplne skvele vo svojej podriadenejšej úlohe. Je ušité z vysoko kvalitného polyesteru s brilantne lesklým povlakom polyuretánu, vďaka ktorému disponuje dostatočnou pevnosou a skvele obopne vaše krivky. Širšie bočné časti bielizne sú riešené transparentným tylom. Ten je naopak vežmi pružný a vďaka priehžadnosti ponúkne zvodný výhžad vᚠpás a boky. Užšia stredná čas v PU úprave v kombinácii s ním nielen upozorní na vaše prednosti, ale aj opticky zoštíhžuje telo. Podprsenka v rovnakom štýle je bez kostíc, a tak vám ponúkne maximálny pocit komfortu. Jej trojuholníkový strih zvýrazní vaše prsia v hlbokom dekolte. Zapína sa na dve kovové nastavitežné pracky, ktoré nájdete na prednej strane body a tvoria jeho dominantné detaily. Tretí nájdete na stredovom popruhu modelu, ktorý spája opasok predného dielu so širším odopínatežným obojkom. Ten je k nemu uchytený roztomilou kovovou kotvičkou a zafixujete ho na tyle pomocou dvoch nitov z kovu. Popruh pása má vo svojom strede umiestnený O krúžok, čo môže vášho pána vyprovokova a bude si vás chcie pripnú na vodítko. Neznie to lákavo? Na zadnom diele nájdete nenápadný zips, taktiež v čiernej farbe, ktorý sa tiahne až k bedrám, a tak bude ako obliekanie, tak aj vyzliekanie úplnou rýchlovkou. Nohavičky v štýle táng sú vykrojenejšie aj v prednej časti, takže upozorníte laškovne nielen na svoj zadoček, ale strih zaručí aj optickú ilúziu dlhších nôh. Body má regulovatežné popruhy na pančuchy, ktoré však nie sú súčasou balenia.
Tožko vzrušujúcich detailov a prvkov v jedinom kúsku bielizne! Budete v ňom naozaj neodolatežná a pokiaž ešte len testujete, čo sa z ranku drsnejších oblečkov partnerovi páči, rozhodne budete ma čo ukáza.

Prečo si vybra body Black Level s obojkom čiernej:

  • extra vzrušujúce prevedenie spodnej bielizne
  • vyrobené z polyesteru s lesklým polyuretánovým povlakom
  • príjemný materiál skvele obopne vaše krivky
  • odopínatežný obojok a harnessové popruhy podporia atmosféru BDSM hrátok
  • výraznejšie kovové detaily dokonale dopĺňajú štýl body
  • bočné detaily z priehžadného tylu zjemňujú ráz modelu a dodávajú mu na pružnosti
  • dostatočne dlhý zips na chrbte nabáda k rýchlej akcii
  • nohavičky v štýle táng sú vykrojenejšie aj na prednej časti a opticky predĺžia nohy
  • regulovatežné popruhy na podväzky
  • krásne darčekové balenie
  • ponúkame vo vežkostiach S, M, L, XL a 2XL

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: 100% polyester, polyuretánový povlak, tyl 95% polyamid, 5% elastan
Vežkosti: S, M, L, XL, 2XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
100% polyester, polyuretánový povlak, tyl 95% polyamid, 5% elastan 
Články