ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Body Obsessive Chic Amoria čierne

Body Obsessive Chic Amoria čierne

Rozkošné vzorované body s vežmi pikantným nádychom z extra jemného saténu s prestrihmi z priesvitného hodvábneho tylu. Mäkké košíčky s kosticami vytvarujú poprsie k dokonalosti a hlboký výstrih ozdobený strieborným šperkom vytvorí príažlivý dekolt. Zadný klasický strih vyzdvihne krásu zadočku.
Doprava zadarmo
53.50 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • extrémne jemná saténová tkanina s hodvábnym priesvitným tylom prvotriednej kvality
  • odolný a pružný materiál sa perfektne prispôsobí telu
  • mäkké košíčky s kosticami doprajú pohodlie aj dokonalý tvar pŕs
  • nastavitežné ramienka a hlboký výstrih so strieborným šperkom zaistia atraktívny vzhžad
  • luxusný klasický strih vyzdvihne krásu zadočku
  • odopínatežný rozkrok pre rýchlu akciu bez nutnosti vyzliekania

Popis produktu:

V jednoduchosti je krása a menej je niekedy viac. Objavte kúzlo skvostnej erotickej bielizne a vyjadrite svoj prirodzený sex-appeal okorenený štipkou odvážneho módneho kúsku. Toto úplne jedinečné body zanechá ten najlepší dojem a zaručene magneticky pritiahne pozornos každého muža. Staňte sa krážovnou vášho rande a užívajte si obdivné pohžady plné túžby a neskrotnej vášne.

Materiál a vzhžad:

Mimoriadne elegantné plyšové body v sexi čiernej farbe je ušité z extrémne jemného saténu v kombinácii s hodvábnym priesvitným tylom, ktorý očarí svojimi rafinovanými prestrihmi. Vysoko kvalitná tkanina ponúkne pevný, ale napriek tomu pružný materiál, ktorý sa perfektne prispôsobí vašej postave, vyzdvihne krásu vašich kriviek a pohladí vašu pokožku s neuveritežnou nežnosou. Podprsenka s mäkkými košíčkami a kosticami zvýši pohodlie a zároveň vytvaruje vaše prsia k dokonalosti. Samozrejmosou sú nastavitežné ramienka a nechýba ani hlboký výstrih ozdobený strieborným šperkom. Zmyselne odhalený chrbát doplní úžasný klasický strih zadného panelu pripomínajúci nohavičky s vysokým pásom, ktorý vyzdvihne krásu vášho zadočka. Odopínatežný rozkrok na rad háčikov potom poteší všetkých nedočkavcov a dopraje okamžitú akciu bez nutnosti vyzliekania.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články