Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Súprava Baci Lingerie STRAPPY BRA, GARTER & PANTY zelená

Súprava Baci Lingerie STRAPPY BRA, GARTER & PANTY zelená

Výnimočná trojdielna sexi súprava erotickej bielizne z hodvábne jemnej a mäkkej sieoviny. Podprsenka bez kostíc a bez výplne, podväzkový pás a zvodné tangá.
Farba:
Vyberte si vežkos:
32.50 €
Opis tovaru

Cíti sa by sexy musíte predovšetkým vo vnútri, avšak nie je na škodu podpori svoj sex-appeal aj zvonku. Oblečte si teda túto neuveritežne zmyselnú spodnú bielizeň a sledujte, ako bude teplota v miestnosti strmo stúpa. Trojdielna súprava Baci Lingerie STRAPPY BRA, GARTER & PANTY v smaragdovo zelenej farbe vás premení na neodolatežnú zvodkyňu. Disponuje podprsenkou, podväzkovým pásom a zodpovedajúcimi tangámi. Súprava je ušitá z hodvábne jemnej tkaniny, ktorá je dokonale mäkká, výnimočne pružná a perfektne sa prispôsobí vašim krivkám. Vyzdvihne vaše prednosti a budete sa v nej cíti ako na obláčiku. Strih s vysokým pásom navyše poskytne optický zoštíhžujúci efekt. Podprsenka bez kostíc a bez výplne vás očarí na prvý pohžad a dopraje vám mimoriadne pohodlie pri nosení. Priesvitná dekoratívna sieovina podporí pikantnú fantáziu vášho partnera a vytvorí tajomnú náladu. Dva prúžky doplnia báječný vzhžad vášho výstrihu, ktorý bude skvele vyzera aj pod bežným oblečením. Tenkými nastavitežnými ramienkami si upravíte presnú vežkos a zapína sa vzadu na klasické háčiky. Podväzkový pás strieda vzory siete s elegantnými prúžkami s okienkami, ktoré ozdobia vaše bruško. Navyše majú široké podväzky, vďaka čomu nepotrebujete pančuchy, ale efekt zostane, ako by ste ich na sebe mali. Rovnako ich môžete upravi pomocou plastových jazdcov. Tangá s vysokým pásom vkusne zahalia najintímnejšiu oblas a zvýraznia vaše pozadie, aby bol zadoček prvkom magnetickej príažlivosti. Bavlnená podšívka v rozkroku vám navyše dodá maximálny komfort.
Prekvapte partnera svojim vysokým sebavedomím a nádherným telom v skvostnej bielizni. Nič ho nevzruší tožko, ako vás uvidie a večer tak naberie úplne nový spád.

Prečo si vybra súpravu Baci Lingerie STRAPPY BRA, GARTER & PANTY:

  • dokonale zvodná a zároveň elegantná erotická bielizeň vhodná na zmyselné večery
  • výnimočne pružná zamatovo jemná a mäkká tkanina
  • kombinácia dekoratívnej sieoviny s tenkými prúžkami navnadí fantáziu partnera
  • perfektne sa prispôsobí a strih s vysokým pásom ponúkne optický zoštíhžujúci efekt
  • podprsenka bez kostíc a bez výplne podporí vzhžad dekoltu a dopraje pohodlie
  • podväzkový pás s integrovanými podväzkami bez nutnosti nosenia pančúch
  • nastavitežné ramienka aj podväzky pre presnejšiu úpravu vežkosti
  • báječné tangá s vysokým pásom a bavlnenou podšívkou v rozkroku
  • ponúkame vo vežkosti S/M, M/L a XL/2XL

Parametre:


Farba: zelená
Materiál: 95% nylon, 5% elastan
Vežkos: S/M, M/L a XL/2XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
95% nylon, 5% elastan 
Články