Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Súprava Cottelli Collection BONDAGE

Súprava Cottelli Collection BONDAGE

Súprava pre bondហCottelli Collection BONDAGE v čiernej farbe obsahuje podprsenku, podväzkovú retiazku, dve saténové stuhy a náhrdelník s retiazkou.
Vyberte si vežkos:
37.20 €
Opis tovaru

Ste priaznivci sado-maso praktík a zvažujete obstaranie nového kúsku do svojej zbierky pikantných hračiek? Súprava Cottelli Collection BONDAGE bude pre vás to pravé! Set obsahuje podprsenku, podväzkový pás, dve saténové stuhy a náhrdelník s retiazkou.
Vᚠmučitež vám okolo krku zapne na suchý zips obojok, z ktorého vedie tenká retiazka ako ozdoba vašich pŕs - je pripojený k otvorenej podprsenke. Tá nemá klasické košíčky, ale len pásky okolo pŕs a pod prsiami krásnu vyšívanú elegantnú čipku.
Podväzkový pás je ušitý z lesklej imitácie kože, čipky a disponuje pútkami, do ktorých sú upevnené putá v podobe saténových stúh. Pás má tiež úzke prúžky miesto nohavičiek a vᚠklin je úplne odhalený, zdobený iba tenkou retiazkou. Navyše sú na podväzku všité dva popruhy na pančuchách v vpredu i vzadu. Pančuchy nie sú súčasou balenia. Nastavitežné sú ako ramienka podprsenky, tak popruhy na podväzkovom páse.

Prečo si vybra súpravu Cottelli Collection BONDAGE:

  • perfektne prepracovaná kombinácia lesklej imitácie kože a jemnej čipky
  • sada na bondហpre nadšencov BDSM praktík
  • otvorená podprsenka aj klin - zdobený len retiazkou
  • stuhy pre bondហrúk
  • regulovatežné ramienka podprsenky a popruhy na pančuchy
  • ponúkame vo vežkosti S, M, L a XL

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: 92% polyester, 8% elastan
Vežkos: S, M, L, XL

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články