ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Súprava Obsessive Amor Cherris červená

Súprava Obsessive Amor Cherris červená

Jedinečná zvodná súprava erotickej bielizne z jemnej vyšívanej čipky s okrasnými lemami. Pružný materiál sa perfektne prispôsobí telu a ozdobí vaše krivky. Podprsenka s kosticami a mäkkými košíčkami so zmyselným šperkom, podväzkový pás so 4 nastavitežnými podväzkami a tangá s bavlnenou podšívkou.
Vežkos:
Doprava zadarmo
52.40 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemná vyšívaná čipka prvotriednej kvality s ozdobnými lemami
  • odolný a pružný materiál sa perfektne prispôsobí telu
  • výnimočne zvodný strih zaistí pikantnú romantickú atmosféru
  • podprsenka bez výplne s kosticami a šperkom zaistí atraktívny výstrih
  • podväzkový pás so 4 nastavitežnými podväzkami pre vaše obžúbené pančuchy
  • tangá s bavlnenou podšívkou v rozkroku podporia krásu zadočka

Popis produktu:

Zveďte vášho partnera vašou obyčajnou prítomnosou. Pripravte sa na okuzžujúci večer plný vášne a vezmite si na seba túto mimoriadne atraktívnu trojdielnu súpravu erotickej bielizne. O túžobné pohžady a horúcu intímnu atmosféru nebudete ma núdzu. V balení nájdete luxusnú podprsenku, podväzkový pás a skvostné tangá. Pančuchy nie sú súčasou balenia.

Materiál a vzhžad:

Neuveritežne elegantná súprava v romantickej červenej farbe je celá ušitá z hodvábne jemnej saténovej tkaniny, ktorá pohladí vašu pokožku s neuveritežnou nežnosou. Vysoko kvalitné spracovanie pôvabnej čipky s okrasnými lemami ponúkne pevný, a napriek tomu pružný materiál, ktorý sa perfektne prispôsobí vašej postave a vyzdvihne krásu vašich kriviek. Podprsenka bez výplne s mäkkými košíčkami dopraje pohodlie, zatiažčo kostice vytvarujú vaše prsia k dokonalosti. V hlbokom výstrihu sa potom nachádza krásny strieborný šperk. Podväzkový pás ozdobí vaše bruško a disponuje štyrmi nastavitežnými podväzkami s klasickou skobou pre uchytenie vašich pančúch. Tangá výnimočne príažlivého strihu potom podporia vᚠzadoček a majú bavlnenú podšívku v rozkroku pre vᚠmaximálny komfort.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
podprsenka a tangá: 90% polyamid, 10% elastan; podväzkový pás: 95% polyester, 5% elastan 
Články