ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Súprava Obsessive Ingridia červená

Súprava Obsessive Ingridia červená

Okúzžujúca a maximálne zvodná trojdielna súprava z hodvábne jemného tylu v kombinácii s pôvabnou vzorovanou čipkou. Polovyplnené košíčky s kosticami dodávajú poprsiu fascinujúci tvar a zlatý šperk dozdobí dekolt. Podväzkový pás so 4 podväzkami uchytí vaše pančuchy a krásne tangá vyzdvihnú zadoček.
Doprava zadarmo
53.50 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemný tyl s vyšívanou vzorovanou čipkou prvotriednej kvality
  • odolný a pružný materiál sa perfektne prispôsobí telu
  • podprsenka s polovyplnenými košíčkami a kosticami dodá tvar prsiam
  • iskrivý zlatý šperk zaistí atraktívny výstrih
  • podväzkový pás so 4 nastavitežnými podväzkami pre uchytenie pančúch
  • vzrušujúce tangá s bavlnenou podšívkou v rozkroku vyzdvihnú krásu zadočka

Popis produktu:

Hžadáte spôsob ako jednoducho zvies partnera a chcete naladi doma rozkošnú atmosféru s pikantným nádychom? Objavte magnetickú príažlivos vďaka tejto výnimočne erotickej súprave a sledujte narastajúcu teplotu v miestnosti. Trojdielna súprava zahrňuje jedinečnú podprsenku, podväzkový pás a fascinujúce tangá, ktoré zaručia obdivné pohžady a nenechajú nikoho chladným. Pančuchy nie sú súčasou balenia.

Materiál a vzhžad:

Neuveritežne elegantná súprava v romanticky červenej farbe je ušitá z hodvábne jemného priesvitného tylu v kombinácii s úžasnou vyšívanou čipkou, ktorá okúzli svojim decentným vzorom aj dekoratívnymi lemami. Vysoko kvalitná tkanina ponúkne pevný, no naproek tomu pružný materiál, ktorý sa perfektne prispôsobí vašej postave, vyzdvihne krásu vašich kriviek a pohladí vašu pokožku s neuveritežnou nežnosou. Podprsenka s polovyplnenými košíčkami a kosticami mimoriadne vytvaruje vaše prsia k dokonalosti. V hlbokom výstrihu sa potom nachádza krásny zlatý šperk. Samozrejmosou sú nastavitežné ramienka. Podväzkový pás ozdobí vaše bruško a boky a vďaka 4 nastavitežným podväzkom s klasickou skobou uchytíte vaše obžúbené pančuchy. Unikátne tangá, v ktorých bude vᚠzadoček doslova na zahryznutie, majú bavlnenú podšívku v rozkroku pre vᚠmaximálny komfort.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
podprsenka a podväzkový pás: 94% polyamid, 6% elastan; tangá: 90% polyamid, 10% elastan 
Články