ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Súprava PASSION GENEVIA čierna

Súprava PASSION GENEVIA čierna

Originálna dvojdielna súprava, tvorená vyzývavou otvorenou podprsenkou v korzetovom štýle s obojkom a vzrušujúcimi minimalistickými tangami, zdobená kovovými detailami. Pevná, nepriehžadná a žahko pružná imitácia kože sa perfektne prispôsobí vášmu telu a ponúkne pohodlné nosenie.
Doprava zadarmo
68.10 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • pevná a odolná imitácia kože s kovovými akcentami
  • žahko pružný materiál sa prispôsobí krivkám
  • otvorená podprsenka bez kostíc nechá vyniknú vaše prsia
  • korzetový štýl so zapínaním vzadu
  • široké prúžky v dekolte zakončené obojkom
  • minimalistické tangá doplnia drsnejší vzhžad

Popis produktu:

Ste trochu dravá a chcete poteši nielen svoje skryté túžby? Premeňte atmosféru v spálni skutočne vyzývavým dizajnom v kombinácii s pôvabnou eleganciou vášho nahého tela. Vďaka otvorenej podprsenke bez kostíc a minimalistickým tangám budete zvádza vášho partnera čírou prítomnosou a o obdivné pohžady nebudete ma núdzu. Fantastický obojok okolo krku potom dodá pikantnú náladu pripomínajúcu BDSM hrátky.

Materiál a vzhžad:

Dvojdielna súprava v sexi čiernej farbe je ušitá z imitácie kože, ktorá vyniká svojou odolnosou a pevnosou. Zároveň je však žahko pružná, takže sa skvele prispôsobí telu. Pre drsnejší vzhžad je dekorovaná kovovými striebornými cvočkami a robustnými krúžkami. Podprsenka sa zapína vzadu na dlhší rad háčikov a má korzetový štýl vďaka širokému pásu pod dekoltom. Ten presne kopíruje vaše krivky. Z obojku okolo krku potom vychádzajú široké popruhy nahrádzujúce ramienka a ozdobný popruh smerujúci medzi prsia. Odhalené prsia budú pripravené na horúce dotyky aj sladké bozky, ktoré nebude vedie zastavi. Minimalistické tangá s koženým predným panelom s tromi cvočkami potom vyzdvihnú krásu vášho zadočku.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
60% polyuretan, 40% polyester 
Články