ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Tangá Obsessive Amor Cherris Crotchless červené

Tangá Obsessive Amor Cherris Crotchless červené

Jedinečne zvodné tangá z hodvábne jemnej vyšívanej čipky s okrasným lemom. Pružný materiál sa perfektne prispôsobí telu a okúzžujúci strih ozdobí vaše krivky. Na prednom paneli sa tiež nachádza strieborný šperk. Majú otvorený rozkrok pre nedočkavcov v prípade rýchlej akcie bez nutnosti zobliekania.
Vežkos:
14.40 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemná vyšívaná čipka s ozdobnými lemami
  • odolný a pružný materiál prvotriednej kvality sa perfektne prispôsobí telu
  • výnimočne zvodný strih zaistí pikantnú romantickú atmosféru
  • vyzdvihnú krásu vášho zadočka
  • strieborný kovový šperk na prednom paneli
  • otvorený rozkrok pre rýchlu akciu bez nutnosti zobliekania

Popis produktu:

Objavte neuveritežnú zvodnos a podporte svoj narastajúci sex-appeal. V týchto luxusných tangách budete neodolatežná a doslova na zahryznutie. Vďaka svojmu magneticky príažlivému prevedeniu sú určené predovšetkým pre špeciálne pikantné príležitosti. Perfektne sa tiež budú hodi k akéjkožvek sexi bielizni. Vytvorte zmyselnú atmosféru a užívajte si obdivné pohžady plné túžby vašej polovičky.

Materiál a vzhžad:

Neuveritežne elegantné tangá v romanticky červenej farbe sú ušité z hodvábne jemnej tkaniny, ktorá pohladí vašu pokožku s neuveritežnou nežnosou. Vysoko kvalitná pôvabná čipka s okrasnými lemami ponúkne pevný, no napriek tomu pružný materiál, ktorý sa perfektne prispôsobí vašej postave, dopraje vám mimoriadné pohodlie a vyzdvihne krásu vašich kriviek. Na prednom paneli sa naviac nachádza krásny strieborný šperk a vďaka okúzžujúcemu strihu v nich vynikne vᚠzadoček. Tieto tangá majú otvorený rozkrok, ktorý poteší vášho nedočkavca, keďže ponúknu rýchlu akciu bez nutnosti zobliekania.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
90% polyamid, 10% elastan 
Články