ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Tangá Obsessive HEAVENLLY biele

Tangá Obsessive HEAVENLLY biele

Luxusné tangá výnimočného sexy strihu pritiahnu zvedavé pohžady pri zvádzaní na schôdzke či pri svadobnej noci. Hodvábne jemná vyšívaná čipka a zamatový tyl je vežmi príjemný na nosenie. Priesvitný design je doplnený o strieborný šperk. Bavlnená podšívka v rozkroku podporí maximálny komfort.
15.20 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemná vyšívaná čipka so zamatovým tylom príjemná na nosenie
  • motívy malých kytičiek ideálne pre akúkožvek príležitos
  • pružný materiál sa skvelo prispôsobí a dokonale padne
  • vyzývavý sexy strih vyzdvihne krásu zadočka
  • priesvitný design ozdobený strieborným šperkom pritiahne pozornos
  • bavlnená podšívka v rozkroku pre maximálny komfort

Popis produktu:

Vezmite si na schôdzku tieto dychberúce tangá, podporte narastajúcu vášeň a nechajte obdivova svoje telo. Fantastický magnetický príažlivý design priesvitného charakteru a vysoko kvalitný materiál vám dopraje pocit ako na obláčiku. Budú ideálne pre fantasticky prežitý deň, horúce večerné rande či ako doplnok pod vaše svadobné šaty.

Materiál a vzhžad:

Pôvabné tangá snehovo bielej farby sú ušité z hodvábne jemnej tkaniny, ktorá je mimoriadne pružná, takže vám ponúkne skutečne príjemné a pohodlné nosenie. Kombinácia zamatového tylu a vyšívanej čipky s motívmi malých kytičiek spoločne so strieborným šperkom fantasticky ozdobia vaše telo. Unikátny vyzývavý strih s dekoratívnymi čipkovanými lemami dokonale vyzdvihne krásu vášho zadočka, ktorý sa stane pre každého úplne neodolatežný. V rozkroku potom nájdete bavlnenú podšívku pre vᚠmaximálny komfort.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články