ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Súprava Obsessive HEAVENLLY biela

Súprava Obsessive HEAVENLLY biela

Luxusná dvojdielna súprava ideálna pre zmyselné zvádzanie v spálni alebo ako svadobná bielizeň. Hodvábne jemná a výnimočne pružná tkanina príjemná na nosenie sa skvelo prispôsobí. Podprsenka bez kostíc a bez výplne pre maximálne pohodlie a dokonalé tangá s bavlnenou podšívkou podporia krásu zadočka.
35.10 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemná vyšívaná čipka so zamatovým tylom príjemná na nosenie
  • motívy malých kytičiek ideálne pre akúkožvek príležitos
  • pružný materiál sa skvelo prispôsobí a perfektne padne
  • pohodlná podprsenka bez kostíc a bez výplne s nastavitežnými ramienkami
  • skvostné tangá vyzdvihnú krásu zadočka
  • bavlnená podšívka v rozkroku pre maximálny komfort

Popis produktu:

Podporte svoj sex-appeal, vďaka ktorému sa vašej polovičke zastaví dych. Táto výnimočná sexy dvojdielna súprava je ideálna pre každú príležitos a môže sa tiež sta zvodným doplnkom vašich svadobných šiat. Luxusnú podprsenku a zmyselné tangá si obžúbite na prvý pohžad a zaručene magneticky pritiahnete pozornos každého vo vašom okolí.

Materiál a vzhžad:

Súprava snehovo bielej farby je ušitá z hodvábne jemnej tkaniny, ktorá je mimoriadne pružná, takže vám ponúkne skutočne príjemné a pohodlné nosenie. Kombinácia zamatového tylu a vyšívanej čipky s motívmi malých kytičiek fantasticky ozdobí vaše telo. Podprsenka bez kostíc a bez výplne dopraje pohodlie vašim prsiam a napriek tomu hlboký výstrih so širším pruhom čipky pod dekoltom nenechá nikoho chladným. Má nastavitežné ramienka a popruhy na chrbte, ktoré vytvoria zaujímavý prvok. Báječné tangá so strieborným šperkom skvelo padnú a dokonale vyzdvihnú krásu vášho zadočka. V rozkroku nájdete bavlnenú podšívku pre vᚠmaximálny komfort.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
90% polyamid, 10% elastan 
Články